23948sdkhjf

Ny struktur i Casa Arkitekter

Tegnestuen etablerer en selvstændig afdeling for bygherrerådgivning og ansætter samtidig ny afdelingsleder i Odense.
Casa Arkitekter har pr. 1. september 2014 søsat et nyt koncept med en udvidet form for bygherrerådgivning. I den forbindelse etableres en selvstændig afdeling med Søren Qvist Hansen som leder. Han har gennem de seneste syv år skabt en solid platform for Casa Arkitekter på Fyn og har med tidligere ansættelse i både offentlig forvaltning og i privat regi en solid baggrund for bygherrerådgivning. Søren Qvist Hansen er uddannet bygningsingeniør i 1986 og var i perioden 1995-2007 teknisk chef i Søndersø Kommune. CV’et tæller desuden ni år som projektleder ved ingeniørfirmaer i Odense og Kolding.

Casa Arkitekters nye bygherrerådgivningsafdeling skal blandt andet beskæftige sig med tidlig sparring i den politiske beslutningsproces, udbudsrådgivning, rådgivning inden for DGNB og space management.

- Vi har mærket, at markedet har ændret sig, og vi ser, at der i stigende grad er behov for en tidlig sparring for private og offentlige bygherrer og beslutningstagere inden for politisk ledede organisationer. Det er vigtigt, at oplæg vurderes ud fra både en økonomisk, teknisk, social og politisk vinkel. Der er stigende krav til, at ydelser sættes i udbud, hvor der i høj grad skal sikres en tydelig afvejning af kvalitet og pris. Vi vil gerne her rådgive bygherrer og beslutningstagere med udbud, der sikrer kvalitet fra idéoplæg til færdigt byggeri. Derfor har vi med vores nye organisation rustet os til disse udfordringer, forklarer indehaver Birgit Rasmussen.

Den nye afdeling vil i princippet dække hele landet, men i første omgang vil Fyn og Sjælland være de primære markeder.

Ny afdelingsleder i Odense
Samtidig med lanceringen af det nye koncept styrker Casa sit Odense-kontor med ansættelsen af Peter Ebling, 52, som ny afdelingschef. Han kommer fra en stilling som markedschef i OBH Rådgivende Ingeniører og er ligeledes indtrådt i virksomhedens overordnede ledelse sammen med de to indehavere.

Peter Ebling er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom og har erfaring fra 16 års ansættelse hos Creo Arkitekter, heraf ni år som partner. Hos Creo fungerede han gennem årene som salgschef, bygherrerådgiver, sagsarkitekt, byggeleder samt arkitektfagligt tilsyn på en lang række forskellige byggerier over hele landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125