23948sdkhjf

Problemramt institutionsbygning ses efter i sømmene

Teknologisk Institut skal for Aarhus Kommune og totalentreprenøren Raunstrup gennemgå institutionsbygningen Løgtengården, som har store problemer med el- og varmeforbrug.
Det skriver jp.dk.

Institutionen Løgtengården i Løgten ved Aarhus har trods sin status af lavenergibyggeri et elforbrug, der er flere gange højere end ventet samt store problemer med temperatur og indeklima.

Læs mere: Problemer med lavenergi-institution ved Aarhus

Problemerne har nu fået Raunstrup, der er totalentreprenøren på institutionen, og Aarhus Kommune til at gribe til handling. Parterne sætter Teknologisk Institut til at foretage en grundig gennemgang af institutionsbygningen for at finde frem til årsagerne til problemerne.

- Det her tager tid. For man skal ind og se på, hvordan og hvornår de mennesker, der bruger bygningen, arbejder. Det betyder, at man skal gennemgå alle logninger af data, fra man tog bygningen i brug, og holde det op imod, hvornår der er mennesker i bygningen, og hvor mange der er, siger ekspert i energioptimering af bygninger Vagn Holk Lauridsen fra Teknologisk Institut, Vagn Holk Lauridsen, til jp.dk.

Original artikel: http://jyllands-posten.dk/aarhus/ECE7123...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141