23948sdkhjf

Ringkøbing K. skal have ny projektdirektør

Søren Adsersen fratræder ved årets udgang, og bestyrelsen har konstitueret Dorthe Frilund Jensen som ny projektdirektør for det ambitiøse udviklingsprojekt med 1.100 boliger.
Efter 20 år vendte Søren Adsersen hjem til det vestjyske, hvor han i september 2012 blev ansat som projektdirektør for byudviklingsprojektet Ringkøbing K.

Efter lidt over to år i jobbet har han besluttet at fratræde, når den nuværende kontrakt udløber med årets udgang.

- Vi har gerne villet forlænge kontrakten med Søren Adsersen, der har været en meget kompetent projektdirektør, men Søren Adsersen har ønsket at nedtrappe sine arbejdsaktiviteter. Både jeg og den øvrige bestyrelse vil gerne sige Søren Adsersen tak for en stor og veludført arbejdsindsats, og ønske ham held og lykke fremover, siger bestyrelsesformand Uffe Steiner Jensen.

Bestyrelsen har konstitueret Dorthe Frilund Jensen som ny projektdirektør. Hun er CFO i Realdania By og har mange års erfaring fra ansættelser i ejendomsbranchen.

Dorthe Frilund Jensen har første arbejdsdag den 1. januar 2015 og er konstitueret i stillingen frem til 30. juni 2015. Parallelt hermed fortsætter hun som CFO i Realdania By.

Søren Adsersen kom til Ringkøbing K. efter ti år som kommunaldirektør i Hillerød Kommune (1990-2000) og 12 år som kommunaldirektør i Fredericia Kommune (2000-2012).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094