23948sdkhjf

Københavnske arkitekter får ny direktør

Tredje Natur har mere end fordoblet antallet af ansatte i 2014, og tendensen fortsætter i det nye år – under ny direktør.
Tegnestuen Tredje Natur har i det forgangne år for alvor slået igennem med sin helhedsorienterede tilgang til arkitektur. Virksomheden har vundet en række højprofilerede opgaver, der nu er under realisering. Den hastige vækst betyder, at tegnestuen i løbet af den næste måned vil runde 25 ansatte.

- Vi glæder os utroligt meget over, at Tredje Natur nu er nået et punkt, som vi for tre år siden end ikke turde drømme om, siger Flemming Rafn Thomsen, der stiftede tegnestuen sammen med Ole Schrøder i 2012 på baggrund af Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat.

Som følge af den positive udvikling har Tredje Natur fra årsskiftet ansat Malene Krüger som administrerende direktør. Hun kommer til den unge københavnske tegnestue med en stærk arkitektfaglig og forretningsmæssig baggrund, blandt andet som partner i egen virksomhed og gennem de seneste år som medlem af Danske ARKs bestyrelse.

- Tredje Natur har på ganske kort tid formået at bryde igennem konventionerne, og er i mine øjne det mest forfriskende eksempel på, hvordan vi kan skabe en ny form for arkitektur. Det glæder jeg mig til at blive en del af. Sammen vil vi udvikle de forretningsmæssige rammer for tegnestuens kunstneriske vitalitet og udbrede agendaen omkring det hybride blik på arkitektur, landskabsarkitektur og naturværdi, siger Malene Krüger

Samarbejde med Henning Larsen Architects
Konkret drejer opgaverne sig blandt andet om det enorme byudviklingprojekt for Vinges nye bycentrum og station, som udføres i et ligeligt samarbejde med Henning Larsen Architects. Her skal der samlet disponeres 156.000 etagemeter og tegnes projektforslag for en ny s-togsstation, en landskabsbro og de første 30.000 kvadratmeter bolig, erhverv samt kommunale funktioner.

Hertil kommer fornyelsen af Enghaveparken, der i fremtiden desuden skal kunne modtage 26.000 kubikmeter skybrudsvand, samt energi- og klimaudviklingen af Almegård Kaserne på Bornholm. Netop nu arbejder Tredje Natur på konkurrencerne for KlimaByen i Middelfart, Klimakvarteret på Østerbro, KlimaFlisen for Realdania og bydelen Nye i Aarhus. Tegnestuen er desuden på plakaten til klimaudstillingen ’Regnen kommer’ på Dansk Arkitektur Center, der åbner den 16. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11