23948sdkhjf

Thy Mesterbyg vil selv forlænge BoligJob-ordningen

Efter to fyringer overvejer den nordjyske tømrervirksomhed nu at forlænge det såkaldte håndværkerfradrag for egen regning.
Thy Mesterbyg er ikke den eneste håndværkervirksomhed, der har forlænget BoligJob-ordningen.

Læs flere eksempler her:
Håndværkerfirmaer forlænger selv BoligJob-ordningen
Tømrermester Jan Smed er blandt de mange håndværkere, som er kede af BoligJob-ordningens udløb. Men i stedet for at afvente politisk indgriben, går han nu med planer om at relancere det såkaldte håndværkerfradrag for egen regning.

- Jeg forestiller mig, at det skulle løbe over et par måneder nu her, for vinteren er jo traditionelt stille i vores branche. Om vi så kalder det for en vinterrabat eller et håndværkerrabat, betyder mindre, Jan Smed, der er tømrermester og indehaver af Thy Mesterbyg til Building Supply.

Læs også: Løkke garanterer håndværkerfradrag i 2015

Han har allerede været nødt til at afskedige to ansatte som følge af aktivitetsnedgangen.

- Det skyldtes selvfølgelig ikke afskaffelsen af BoligJob-ordningen alene, men vi har altså en størrelse, hvor vi kan mærke, når sådan en ordning forsvinder, siger han.

Jan Smed håber, at politikerne vil genovervejelse afskaffelsen af BoligJob-ordningen. Allerhelst så den kunne vende tilbage på mere permanent basis. Uroen omkring de årlige forlængelser har været – og er fortsat – alt for stor.

- Vi havde pænt med arbejde i december, især med efterisolering, men nu er det blevet mere stille. Og så længe politikerne diskuterer, om ordningen skal forlænges, sker der ikke det store. Så risikerer vi at skulle vente helt til et valg i november, før der kommer gang i sagerne igen, konkluderer Jan Smed.

Artiklen er en del af temaet BoligJob-ordning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11