23948sdkhjf

Seks nye chefer i Dansk Boligbyg

Entreprenørvirksomheden opruster internt med udnævnelse af fem projektchefer og en afdelingsleder.
En konstant voksende ordrebeholdning med flere nye, større byggeprojekter får nu Dansk Boligbyg A/S til at styrke organisationen. Fem af virksomhedens medarbejdere er således udnævnt til projektchefer, og én medarbejder til afdelingsleder.

-Det er glædeligt, at vi har kunnet finde projektchefer og afdelingsleder blandt medarbejderne i vore egne rækker. De er både meget kvalificerede og kompetente. De kender virksomheden fra flere års fortræffeligt arbejde, og de kan identificere sig med vort idégrundlag samt vore værdier og holdninger, siger direktør Ole Rasmussen.

Projektlederne André Sørensen, Jannik Jensen, Bjarke R. Pedersen, Klaus M. Højen og Ole Storker alle med virkning fra 1. februar udnævnt til projektchefer, mens projektleder Heidi Lund Sørensen tiltræder som afdelingsleder i Horsens til sommer efter færdiggørelsen af igangværende opgaver.

Heidi Lund Sørensen er 44 år, og uddannet byggetekniker i 1994. Hun har flere års erfaring som entrepriseleder i Tyskland og hos Monberg og Thorsen A/S, og som projektleder hos MT Højgaard A/S. Hun blev ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg a/s den 1. juni 2005.

André Sørensen er 44 år, og uddannet tømrer i 1995 samt bygge- og anlægsingeniør i 2001. Han har flere års erfaring som projekt- og entrepriseleder hos NCC Construction Danmark A/S. Han blev ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg a/s den 1. december 2005.

Jannik Jensen er 41 år, og uddannet bygningsingeniør i 1999. Han har flere års erfaring som projektleder hos Aarsleff A/S og MT Højgaard A/S, og han blev ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg den 16. december 2003. Han har i 6 år været udlånt til søsterselskabet BASE Erhverv as, indtil han igen tiltrådte som projektleder hos Dansk Boligbyg den 1. april 2013.

Bjarke R. Pedersen er 38 år, og uddannet bygningskonstruktør i 2002 og kloakmester i 2005. Han har flere års erfaring som entrepriseleder hos Brdr. Møller A/S og Preben Frandsen A/S, som afdelingsleder hos Trefor A/S, og som projektleder hos BASE Erhverv as. Han blev ansat som projektleder hos Dansk Boligbyg den 1. juni 2006.

Klaus M. Højen er 38 år, og uddannet murer i 2000 samt bygningskonstruktør i 2006. Under uddannelsen var han i erhvervspraktik hos Dansk Boligbyg a/s. Og som nyuddannet blev han ansat i virksomheden som projektleder den 21. juni 2006, hvor han siden har været ansvarlig for mange større byggeprojekter.

Ole Stork er 50 år, og uddannet murer i 1983 samt bygningskonstruktør i 1994. Han har flere års erfaring som byggeleder, og fra arkitektkontorer. Han blev ansat som projektleder i Dansk Boligbyg den 1. maj 2001, hvor han siden har været ansvarlig for mange større byggeprojekter.

Dansk Boligbyg har hovedkontor i Horsens og afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde. Siden etableringen for 16 år siden har virksomheden gennemført 144 bygge- og renoveringsprojekter over hele Danmark med en samlet entreprisesum på næsten 5 milliarder kroner eksklusiv moms.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125