23948sdkhjf

Omstridt byggeri i Aalborg pakkes ind

Hasserisvej 124 nøjes ikke med trådhegn - væg med reklamer skal også mindske gener for naboer
Optakten til det kommende byggeri på Hasserisvej 124 var præget af større modstand fra bydelens borgere end normalt og splittede byrådet, og heller ikke færdiggørelsen af ejerlejlighederne kommer til at følge sædvane.

Hvor byggerier generelt er skærmet af trådhegn, som gør det muligt at følge byggeprocessen udefra, er matriklen kendt som HK-grunden indrammet af en - i hvert fald indtil videre - hvid pladevæg.

Sådan vil det imidlertid kun være en kort tid, idet væggen snart vil blive tilføjet reklamer for de kommende 18 boliger fordelt på fire punkthuse.

- Reklamerne er på vej, siger Thomas Ellemann fra 2E Group, der står bag byggeriet.

Thomas Ellemann fastslår, at den uigennemsigtige væg ikke handler om at skærme naboerne mod indkig på byggepladsen.

- Nej, og vi synes selv, det er et rigtigt flot byggeri, der snart er på vej, og vi overvejede også først at opsætte et traditionelt hegn, men nåede altså frem til, at vi hellere vil have en væg, hvorpå der kan opklæbes reklamer, siger Ellemann, der tilføjer, at en del af forklaringen udspringer af et ønske om at genere naboerne mindst muligt.

- Med et lukket hegn vil de ikke i samme grad som med et trådhegn blive generet af støv og støj, siger Thomas Ellemann, der oplyser, at nedrivning af det eksisterende og derpå byggestart blot venter på en byggetilladelse, som, han forventer, er lige på trapperne.

Derpå vil der gå et år, før boligerne er klar til indflytning.

Allerede nu er det muligt for interesserede at reservere en af de 18 ejerlejligheder, som der ifølge Thomas Ellemann er meget stor interesse for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156