23948sdkhjf

Nyansættelser i bygge- og anlægsbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre Calum, Cembrit, DT Group, Moestrup Gruppen og Outline Vinduer.
Beck & Jørgensen A/S
Claus Bjørn er ansat som salgsdirektør hos malervareproducenten Beck & Jørgensen A/S i Søborg. Senest var Claus Bjørn ansat som Group Sales Director hos Flugger A/S i 18 år. Inden da var han direktør for Worning Aalborg.

BV Trappen
Marianne Nyby er ansat i en nyoprettet stilling som logistik- og projektkoordinator, mens Svend Nielsen er ansat som ny sælger i Jylland og på Fyn.

Calum A/S
Claus Dyrberg Hald er ansat som ny salgschef i Calum, hvor han blandt andet skal købe og lokalisere grunde og nye projektmuligheder i København og Nordsjælland.

Han har siden 2011 arbejdet hos Deas Erhverv; først som salgs- og afdelingsdirektør og siden - efter eget ønske - som seniorkonsulent. (Kilde: Estate Media).

Cembrit
Frank Brøndum, 55, er pr. 1. april 2015 tiltrådt i en nyoprettet stilling som teknisk cheft med ansvar for strategisk og faglig udvikling af virksomhedens tekniske afdeling samt rådgivning og salg af Cembrit produkter.

Han kommer fra en intern stilling som teknisk rådgiver og har arbejdet i Cembrit siden 2004. Han er uddannet bygningskonstruktør og har blandt andet arbejdet som håndværker og som bygningskonstruktør hos forskellige større byggevirksomheder.

DT Group
Bettina Grønbeck Lorentsen, 33 år, er ansat som legal counsel. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og kommer senest fra en stilling som advokat i Siemens. (Kilde: Børsen).

Felix Frevert, 35 år, er ansat som legal counsel. Han er uddannet cand.jur. fra KU og kommer fra en stilling som juridisk rådgiver i Telia. (Kilde: Børsen).

Glaseksperten Vinduer og Døre
Peter Abildgaard Kragsig er ansat som salgskonsulent med primært fokus på Jylland.

Han er uddannet inden for salg og har de seneste 10 år arbejdet med salg af vinduer og døre.

Grontmij
Lars Brunse er ansat som fagprojektleder i Glostrup. Han kommer fra en stilling som konstruktionsingeniør hos Oluf Jørgensen og har tidligere arbejdet hos Spæncom. (Kilde: Børsen).

Jesper Hyllekilde er ansat som brandrådgiver. Han har netop afsluttet speciale om brandmaling af stålkonstruktioner og har tidligere arbejdet som studentermedhjælper i virksomheden. (Kilde: Børsen).

Richard Skjoldager er ansat som bygningskonstruktør. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og kommer fra en stilling i Bygningsstyrelsens Enhed for Vedligehold & Drift. (Kilde: Børsen).

Christina Dreyer er ansat som konstruktionsingeniør i Aarhus. Hun er uddannet civilingeniør og kommer fra en stilling hos rådgivningsvirksomheden LB Consult. (Kilde: Børsen).

Intego A/S
Klaus Bruun er ansat som serviceleder hos afdelingen i Aabenraa. Han har en baggrund som elektriker og elinstallatør og kommer senest fra en stilling som service- og projektleder hos Lindpro A/S.

Bjarne Bøge Søndergaard er ansat som leder af projektafdelingen med fokus på vækst og udvikling i hele landet. Han kommer senest fra en stilling som projektchef hos Royal Greenland.

Keflico A/S
Lars Tejlmand er pr. 7. april ansat som trade & eksport manager og vil indgå som del af Keflicos eksportgruppe med ansvar for koordination af de samlede eksportaktiviteter. Han har tidligere været ansat hos Gunnar T Strøm og DLH.

Sten Andersen er pr. 16. april ansat som account manager og vil indgå i pladegruppen med primært ansvar for eksternt salg til industrien. Han har en baggrund som møbelsnedker og trætekniker og har tidligere været ansat hos Merton.

Lemminkäinen A/S
Lars Fischer Jensen er ansat som entrepriseleder på bro- og gulvprojekter i Specialafdeling Vest, Uldum.

Loxam Access
Peter Søgaard, 44 år, er ansat som regionschef med ansvar for virksomhedens afdelinger i Danmark og afdelingen i Malmø.

Han kommer fra en stilling som skandinavisk salgschef i afdelingen Producent hos Hydrema. (Kilde: Børsen).

Moestrup Gruppen
Bob Borella, 34 år, er ansat som byggeleder med ansvar for projektstyring, prisberegning og kvalitetssikring.

Han er uddannet bygningskonstruktør og tømrer og kommer med erfaring fra en stilling som byggeleder i en entreprenørvirksomhed i Næstved.

Niras
Ditte Beier, 33 år, er ansat som civilingeniør på hovedkontoret i Allerød. Hun er uddannet fra DTU med speciale i materialeteknologi og har mere end seks års erfaring som rådgiver hos Rambøll. (Kilde: Børsen).

Orbicon
Anders Hartig, 27 år, er ansat som konstruktionsingeniør i Orbicon, hvor han beskæftiger sig med statiske beregninger og andrekonstruktionsopgaver. Han er uddannet diplomingeniør fra DTU Byg og har tidligere været ansat hos Jens-Peter ApS Rådgivende Ingeniører.

Outline Vinduer
Bent Søgaard Jensen er pr. 1. marts 2015 tiltrådt i en nyoprettet stilling som produktionsleder med ansvar for overfladebehandling; herunder daglig drift, kvalitetssikring og udviklingsprojekter til forbedring og effektivisering. Han vil derudover stå for ressourceplanlægning.

Bent Søgaard Jensen er uddannet bygningssnedker hos Jætte A/S, som han efterfølgende har været medejer af. Han har her fungeret som værkfører for vindues- og dørafdelingen og har mere end 20 års erfaring med dør- og vinduesproduktion.

PEFC Danmark
Forstkandidat Morten Thorøe er pr. 4. april tiltrådt stillingen som sekretariatsleder. Han får dermed ansvaret for samarbejdet med de PEFC-certificerede skove og virksomheder i Danmark og det internationale samarbejde i PEFC.

Rockwool A/S
Henrik Ager, 48 år, er udnæævnt til Business Director med ansvar for det danske marked. Han har været ansat i virksomheden siden 2004, senest som sales manager i projektsalg.

STM Vinduer A/S
Keld Olesen er pr. 1. marts tiltrådt som salgskonsulent ansvar for salg til tømmerhandlere, entreprenører og håndværkere i Midt- og Nordjylland.

Han er kommet til STM Vinduer med bred erfaring fra trælastbranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109