23948sdkhjf

Lumo Arkitekter vinder endnu et idrætsbyggeri

Tegnestuen har netop vundet udvidelsen af Brenderup Aktivitetscenter, hvor Erik Møberg er entreprenør.
Brenderup Aktivitetscenter skal udvides med springcenter, idrætshal og nye fællesfaciliteter. De eksisterende halfaciliteter danner i dag rammen om en bred vifte af tilbud for byens og oplandets idrætsudøvere. Med et stigende antal aktiviteter er der dog et øget behov for nye og tidssvarende idrætstilbud og derfor ønsker den selvejende institution at opføre endnu en idrætshal med moderne faciliteter for både udøvere og publikum.

- Vi kalder dette omdrejningspunkt for Sports Loungen og den indeholder en unikt potentiale for at danne en social og uformel ramme om de sportslige aktiviteter i centret. Loungen er med sin unikke udformning og indretning tænkt som et sted, der kan motivere og inspirere til aktiv leg og bevægelse. Det er stedet, hvor man mødes inden kamp eller træning. Eller bare stedet, hvor man hænger ud med venner og holdkammerater – og forhåbentligt også knytter helt nye venskaber, siger arkitekten bag vinderforslaget, Lars Sønderskov.

Fra Sports Loungen er der arbejdet med varierede grader af transparens og åbenhed til både den eksisterende og den nye hal. Store glaspartier fra Sports Loungen giver mulighed for indkig til hallerne og sikrer en god overskuelighed og velafbalanceret lysmængde i fællesområderne for brugerne.

Det nye halbyggeri i Brenderup Aktivitetscenter skal opføres efter lavenergiklasse 2015, og byggeriet forventes igangsat omkring medio juni 2015 – og stå færdigt medio november 2015.


Fakta om byggeriet:
Bygherre: Den Selvejende institution Brenderup Aktivitetscenter
Omfang: 1.825 kvadratmeter
Økonomi: 14,25 millioner kroner
Arkitekt: Lumo Arkitekter
Ingeniør: Gregersen & Olsson A/S
Entreprenør: Erik Møberg A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08