23948sdkhjf

Dansk Boligbyg sætter ny regnskabsrekord

Både omsætning og indtjening nåede det hidtil højeste niveau i 2014/15.
Entreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg A/S har netop offentliggjort tallene for sit 17. regnskabsår, som målt på indtjening og omsætning blev det bedste i virksomhedens historie.

Omsætningen er vokset med næsten 30 procent, mens resultatet før skat er gået frem med en lille håndfuld millioner.

Dermed følger Dansk Boligbyg tendensen fra den brancheanalyse , som Building Supply og Licitationen netop har foretaget af landets mellemstore entreprenørvirksomheder.

Her kunne flere virksomheder melde om rekordhøj omsætning i 2014, og udviklingen ser ud til at fortsætte i 2015 – også hos Dansk Boligbyg, som i 2015/16 forventer at fastholde niveauet i både omsætning og resultat.

- Vi er kommet i gang som forventet og har ingen grund til at tro, at det kommer til at gå anderledes end sidste år. Vi har cirka en årsomsætning i ordrebogen og flere halvstore sager på vej ind, så vi godt tilfredse med udviklingen, siger direktør Ole Rasmussen til Building Supply.

Dansk Boligbyg har i årets løb gennemsnitligt beskæftiget 49 medarbejdere mod 39 året før. En konstant voksende ordrebeholdning med flere nye, større byggeprojekter fik tidligere på året Dansk Boligbyg til at styrke organisationen ved at udnævne fem nye projektchefer og en ny afdelingsleder .

Dansk Boligbyg arbejder udelukkende som styringsentreprenør og løser opgaverne i samarbejde med lokale fagentreprenører, leverandører og rådgivere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078