23948sdkhjf

Generationsskifte hos Vandkunsten

Tre partnere udtræder af ejerkredsen.
Efter år med udvikling af tegnestuens aktiviteter og flytning af virksomheden fra indre Nørrebro til Holmen har tre garvede partnere valgt at udtræde som partnere i virksomheden.

Det drejer sig om Ole Halfdan Andersen, Jens Thomas Arnfred og Steffen Kragh. De to sidstnævnte er også de sidste repræsentanter for Vandkunstens oprindelige partnerkreds. Jens Thomas Arnfred og Steffen Kragh har været drivende i Vandkunstens praksis i 45 år, mens Ole Halfdan Andersen har været partner siden 2000.

Historien præger fremtiden
Siden den seneste partnerændring i 2008 er medarbejderstaben fordoblet fra godt 30 til nu 60 ansatte. Den organisatoriske justering afslutter et generationsskifte, men historien følger med:

- Vandkunsten er præget af sin historie, og vi arbejder stadig, og stædigt, med fokus på social, bæredygtig og bygbar arkitektur, understreger partner Jan Albrechtsen.

Partnerkredsen vil fremover bestå af arkitekterne Jan Albrechtsen, Flemming Ibsen, Pernille Schyum Poulsen og Søren Nielsen samt landskabsarkitekt Thomas Nybo Rasmussen. Det er erfarne kræfter, der fører Vandkunsten videre, idet Jan Albrechtsen har været partner siden 2000, mens de øvrige fire partnere indtrådte i 2008.

Seniorarkitekt i tværfagligt laboratorium
Jens Thomas Arnfred er fremover aktivt tilknyttet Vandkunsten som seniormedarbejder, ligesom tidligere partner Michael Sten Johnsen i øvrigt er det.

Arnfred står blandt andet bag udstillingsprojektet Ny Arktisk Byggeskik (NAB), der netop har fået bevilget 10 millioner kroner til udvikling og afprøvning af et præfabrikeret byggekoncept i Grønland. Udviklingen foregår i det såkaldte NAB-laboratorium i samarbejde med DTU og Rambøll.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125