23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos blandt andre Adserballe & Knudsen, Enemærke & Petersen, gaihede og Nisgaard + Christoffersen.
Adserballe & Knudsen
Anders Bjerregaard Poulsen, 36 år, er ansat som byggeleder. Han er oprindeligt uddannet tømrer og bygningskonstruktør fra KEA København i 2012. Derefter arbejdede han hos Pihl & Søn og BAM Danmark.
BIM Equity
Jeppe Mosen Bjerg er ansat som strategisk rådgiver inden for VDC og IKT med særligt ansvar for entreprenør- og design/built-virksomheder.

Han er uddannet bygningskonstruktør og har tidligere været chef for NCC Construction Danmarks afdeling for VDC, Proces- og produktionsudvikling, samt som bygningskonstruktør hos Henning Larsen Architects.

Bunch Bygningsfysik
Jonas Kolbe er pr. 1. september tiltrådt som projektleder. Med en baggrund som bygningskonstruktør får han ansvar for at gennemføre bygningsundersøgelser, projektering, fugt- og varmesimuleringer, tilsyn og byggestyring.

Jonas Kolbe er i gang med en masteruddannelse i bygningsfysik og kommer senest fra en tilsvarende stilling som projektleder hos Bygge- og Miljøteknik A/S, hvor han var ansvarlig for mange af de samme områder, som han skal lave i Bunch Bygningsfysik.

Bjørn Malskær er ansat som specialrådgiver og projektleder for bygherrer, entreprenører og tegnestuer, som vil sikre deres konstruktioner i forhold til fx vandtætning. Han er uddannet akademiingeniør og har gennem 25 år været ansat hos GVL Entreprise i stillinger som projektleder, byggeleder og beregner.

Dima Sp. z o.o.
Heinrich Lausdahl, 54 år, er ansat som salgschef i forbindelse med etableringen af et salgskontor i Aarhus.

Han udlært kleinsmed tilbage i 1982 og har tidligere været medejer af Richard Thomsen A/S.

Enemærke & Petersen
Peter Borris Mathiesen er pr. 1. september ansat som byggeleder i afdelingen i Brabrand. Han er nyuddannet civilingeniør og vil indgå i et team på byggesagerne Rosenhøj, Aarhus samt på Nyt dagstilbud i Gellerup, Brabrand.

Carsten Boe Nielsen og Michael Borrell er ansat som byggeledere til renoveringsprojektet Birkehegnet i Næstved, hvor Enemærke & Petersen p.t. udfører renovering af 373 boliger og 8 fælleshuse.

Franz Hagerup Bræmer er ansat som projektleder, og Tom Bærnthsen og Thomas Behrsin Carlsen er ansat som byggeledere til renoveringsprojektet Stadionkvarteret i Glostrup, hvor Enemærke & Petersen renoverer 1.235 boliger.

René Jensen er ansat som projektchef til projektet Carlsberg Byen, hvor Enemærke & Petersen skal opføre boliger og erhvervslejemål for Carlsberg Byen Ejendomme.

Nicolas Davino er ansat som byggeleder til renoveringsprojektet Sjælør Boulevard, hvor Enemærke & Petersen udfører helhedsrenovering af 272 boliger for AKB v/KAB.

Lars Persson er ansat som kalkulationsmedarbejder. Han er uddannet bygningskonstruktør og har tidligere været ansat hos B. Nygaard Sørensen.

Frovin Vinduer og Døre
Lars Have, 40 år, er tiltrådt som key account manager. Han er uddannet ved Ledreborg Tømmerhandel og kommer senest fra en stilling hos Optimera. Han har tidligere været ansat i Frovin.

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Mette Olesen er ansat som projektkoordinator med fokus på projekter inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri.

Hun er kontoruddannet med administration som speciale og har endvidere en akademiuddannelse i ledelse fra 2012. Før Gaihede har hun arbejdet som driftsassistent og kundekonsulent i Boligforeningen AAB.

Dion Karmark Åkerström, 42 år, er ansat som teknisk designer og skal assistere rådgiverne i virksomheden med projekter inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri.

Han er uddannet teknisk assistent og har i en årrække arbejdet med byggeri og renovering hos EKJ rådgivende ingeniører.

Geopartner Landinspektører A/S
Jens Henrik Sørensen er pr. 1. september ansat som ny områdechef i Nordjylland. Han kommer fra en stilling som kontorchef i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Helge Frandsens A/S
Helge Frandsen er pr. 1. august ansat som afdelingschef for stilladsafdelingen i Kolding. Han kommer fra en lignende stilling hos Norisol A/S i Fredericia.

Inwido Denmark
Maria Dziadzio-Jensen, 36 år, er tiltrådt i en nyoprettet stilling som marketingkoordinator. Hun er uddannet cand.mag i engelsk og international virksomhedskommunikation og kommer fra en stilling som marketingkoordinator og emballagedesigner hos Geia Food A/S.

Midtconsult
Hans Toksvig Larsen er pr. 1. oktober ansat som udviklingschef med primært fokus på Region Syddanmark.

Han er oprindeligt uddannet arkitekt og har mere end 30 års erfaring, blandt andet fra Creo Arkitekter.

Nisgaard + Christoffersen A/S
Dennis Graae Pedersen er ansat som projektleder med ansvar for egenproduktionen samt projektstyring af pladserne Horsens Sygehus, tunnelprojekt og Stensballe Have.

Jes Knudsen er ansat som byggeleder på projekterne Cabinn Hotel i Vejle og Rosborg Gymnasium & HF. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har desuden taget sikkerhedskoordinator- og kloakmesteruddannelsen.

Outline Vinduer
Martin Laursen, 37 år, er tiltrådt som intern sælger. Han er uddannet salgsassistent, har 13 års erfaring fra trælastbranchen og kommer senest fra stilling som indkøbs- og lageransvarlig ved XL-Byg.

Brian Jakobsen, 52 år, er ansat som produktionsleder med primært fokus på driften af Outline Plus, som er et projekt i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune med det formål at få borgere tilbage på arbejdsmarkedet. Han kommer med 20 års ledelseserfaring fra blandt andre Logstor A/S, Skandek A/S og Samson Agro.

Ostnor Danmark A/S
Anja Lynge Aabye, 43 år, er ansat som salgskonsulent med base i Brøndby. Hun skal blandt andet bidrage til salget af Damixa-, FM Mattsson- og Mora Armatur-produkter i København og på Sjælland.

Hun kommer senest fra en stilling som salgskonsulent med fokus på grossistleddet hos Fischer Danmark. CV’et tæller desuden salgsstillinger hos Ahsell, AO Johansen og Bauhaus.

Taasinge Elementer
Martin Tholstrup er pr. 17. august ansat som salgschef. Han har de seneste 10 år siddet som direktør for Attic Group.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093