23948sdkhjf

Byggefirmaet Knudsgaard satser på Aarhus

Nyt kontor i Åbyhøj skal sikre Skive-virksomheden andel i det østjyske byggeboom.
Byggefirmaer skal være, hvor byggeriet er i vækst.

Det er baggrunden for, at Skive-baserede Byggefirmaet Knudsgaard A/S nu udvider sine aktiviteter med et kontor i Åbyhøj.

- Aarhus oplever stor vækst i byggeriet. Især inden for vores primære segmenter, som er boligbyggeri for boligselskaber, institutionsbyggeri, erhvervsbyggeri og projektbyggeri for professionelle investorer. Væksten ser ud til at fortsætte på samme høje niveau de kommende år, og derfor åbner vi nu kontor i Åbyhøj, siger indehaver Lars Knudsgaard.

Halvdelen af omsætningen i Aarhus
Byggefirmaet Knudsgaard forventer i 2016 en omsætning på den gode side af 200 millioner kroner, hvoraf halvdelen vil komme fra byggeprojekter i Aarhus.

De seneste år har virksomheden arbejdet målrettet på at vokse i Aarhus med flere store projekter til følge. Byggefirmaet Knudsgaard har blandt andet opført 96 boliger i totalentreprise for Ermic Ejendomme og udført hovedentreprisen på en ny Netto-butik i Risskov for Dansk Supermarked.

- Om kort tid påbegynder vi opførelsen af en restaurant i Tivoli Friheden i totalentreprise, fortæller Lars Knudsgaard.

Erfaren afdelingschef
Til at stå for kontoret og væksten i Aarhus har Byggefirmaet Knudsgaard ansat den 54-årige Jørgen Bjerregaard som afdelingschef.

Den uddannede arkitekt har arbejdet i den lokale byggebranche siden midten af 1980´erne og har derfor fingeren på pulsen og et indgående kendskab til byggebranchen i Aarhus.

- Min opgave bliver at placere Byggefirmaet Knudsgaard i centrum af den vækst, som kendetegner byggeriet i Aarhus nu og her, men også i de kommende år. Den opgave ser jeg frem til at løse, og jeg føler mig godt klædt på til opgaven med mine mange års erfaring og store netværk i branchen. Min rolle bliver både styrende og opsøgende i forhold til at servicere gamle, nuværende og kommende kunder, siger Jørgen Bjerregaard, der er kommet til Byggefirmaet Knudsgaard fra en tilsvarende stilling.

Byggefirmaet Knudsgaard er etableret i 1997 af Lars Knudsgaard og beskæftiger i dag 75 ansatte, heraf 20 i administrationen og projektafdelingen. Åbningen af kontoret i Åbyhøj markeres med en reception den 5. februar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11