23948sdkhjf

T. Smedegaard afhænder salgsafdelingen

Grønbech & Sønner skal sælge T. Smedegaards pumper på det danske marked.
Grønbech & Sønner overtager 1. marts i år salgsaktiviteterne for T. Smedegaard i Danmark.

Den danske producent af energieffektive pumper - T. Smedegaard - og teknikleverandøren Grønbech & Sønner har indgået aftale om at lade sidstnævnte stå for håndteringen af Smedegaards produkter på det danske marked. Smedegaard har siden 2012 været en del af tyske KSB AG - en af verdens største pumpekoncerner, som i mere end 10 år har været repræsenteret på det danske marked af Grønbech & Sønner.

- Vi har igennem alle årene haft et tæt og frugtbart samarbejde med Grønbech & Sønner, så det er derfor med stor tilfredshed, at vi har indgået denne aftale, og vi er trygge ved den fremtidige udvikling af forretningen på det danske marked. Vores partner Grønbech & Sønner udvider på denne måde sit hidtidige sortiment af KSB-produkter, siger Helmut Lammers, regionschef hos KSB AG.

Salget af Smedegaards produkter til VVS-markedet vil stadig være igennem de store danske grossister, og dermed skal slutkundens oplevelse være den samme.

Grønbech & Sønner overtager samtidig de Smedegaard-medarbejdere, som arbejder med salg og service på det danske marked.

- Det betyder at det er de samme personer, der håndterer forretningen i det daglige, og det har været vigtigt, siger Jeppe Rasmussen, direktør hos Grønbech & Sønner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093