23948sdkhjf

Internationale BIM-eksperter gæster København

De første oplægsholdere på efterårets stort anlagte BIM-konference er offentliggjort.
Bella Sky i Ørestad danner rammen, når BIM Equity, Buildingsmart og Nohr-Con den 2.-4. november slår dørene op for Nordens hidtil største konference om OpenBIM.

Arrangørerne kan nu offentliggøre navnene på de første oplægsholdere, der alle har stor erfaring med BIM, fortrinsvist i arkitektbranchen.

Linn Areno er BIM-udviklingschef hos Link Arkitektur, der er en af Nordens største arkitektvirksomheder med 350 ansatte fordelt på 14 kontorer i Sverige, Norge og Danmark. BIM har gennem flere år været et strategisk indsatsområde for Link Arkitektur, hvilket har gjort tegnestuen til en af de førende inden for BIM-projektering og informationshåndtering i Norden. Et af Link Arkitekturs aktuelle projekter, hvor BIM spiller en afgørende rolle, er det 85.000 kvadratmeter store Södersjukhuset i Stockholm.

Colin Dibb er VDC Services Director hos Webber, der leverer BIM-baseret dokumentation for arkitekter og entreprenører. Colin Dipp, der er uddannet arkitekt, arbejder som chef for virksomhedens BIM-services og står aktuelt for at implementere BIM som en del af den igangværende revitalisering af 480 Hay Street i Perth.

Tomohiko Yamanashi er senior officer og medleder af arkitekturafdelingen i Nikken Sekkei. Han er udannet byplanlægger fra Tokyos universitet. Gennem sit karriereforløb har Yamanashi vundet mange priser, hvoraf en af de seneste er CTBUH Innovation Award for Sony City Osaka. Nikken Sekkei har hovedsæde i Tokyo og er med ca. 2.500 ansatte et af verdens største og mest succesfulde integrerede rådgivningsvirksomheder.

Rob Jackson er associate director i Bond Bryan Digital, en del af Bond Bryan Architects, der er en tværfaglig engelsk tegnestue med kontorer i London, Sheffield og Kent. Rob Jackson er uddannet arkitekt og er en erfaren BIM-rådgiver, der har leveret mange BIM-modeller for en række af Englands største entreprenørvirksomheder. Bond Bryan Digital bygger på tegnestuens succes med BIM og leverer rådgivning om BIM, IFC og COBie som en serviceydelse til andre rådgivere. Deres fokus er på at skabe brugbar viden om projektet, og de har omskrevet Building Information Modelling til Better Information Management for at præcisere deres tilgang til BIM.

Stig Bengtsson er arkitekt hos den svenske arkitektvirksomhed svenske Bau, der er førende inden for BIM-projektering. Et af tegnestuens store projekter er det 300.000 kvadratmeter store spoppingcenter, Mall of Scandinavia, hvor BIM har spillet en afgørende rolle gennem samtlige faser.

Morten Bilde er M.Sc.Eng i Architecture and Design fra Aalborg Universitet og arbejder som BIM-Manager hos Juul Frost Arkitekter. Blandt tegnestuens største BIM-projekter er Nova, en ny Handelshøjskolebygning i Örebro, Sverige, hvor Morten Bilde fungerede som BIM-ansvarlig.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.375