23948sdkhjf

BM Byggeindustri vinder rammeaftale

Ny generation af KAB's AlmenBolig+ skal bygges på fabrik i Hobro.
En ny generation af AlmenBolig+ ser nu dagens lys.

KAB har valgt et team bestående af BM Byggeindustri, Vandkunsten, Tyréns og Esbensen Rådgivende ingeniører som vinder af AlmenBolig+ Rammeaftale 5.

Ifølge salgschef Mogens Madsen fra BM Byggeindustri kan det medføre byggeri af omkring 650 nye almene boliger rundt om i landet.

- Vi har tidligere bygget boliger under KAB's rammeaftaler, men denne gang har vi vundet hele aftalen som totalentreprenør, og det er vi utroligt stolte over. Det er en blåstempling af vores virksomhed, det er der ingen tvivl om, siger Mogens Madsen til Building Supply.

I første omgang skal der opføres to nye almene boligbyggerier. Det ene byggeri, på Grøntorvet i Valby, vil bestå af 51 boliger og indledes i starten af 2017, mens det andet byggeri med 74 boliger på Åmosevej i Hillerød afventer lokalplan.

De nye AlmenBolig+ byggerier bliver femte generation af de billige boliger, og konceptet har udviklet sig, siden de første boliger stod færdige i 2011.

- Vi bygger tættere, og selve udformningen af byggeriet er mere varieret, ligesom lejlighedsplanerne giver mulighed for større variation i indretningen, forklarer Bjørn Petersen, formand for Boligselskabet AKB, København, der skal opføre 25 af de kommende boliger i Valby.

Det nye rammeudbud betyder, at der for første gang skal bygges AlmenBolig+ i Hillerød. Bygherre bliver Frederiksborg Boligselskab, og formand Anette Fogh er begejstret:

- AlmenBolig+ er et rigtigt godt koncept, der blandt andet tiltrækker børnefamilier. Hillerød er i vækst, og her får nye borgere et rigtigt godt botilbud ‒ endda med en fantastisk beliggenhed, centralt i Hillerød, siger hun i en pressemeddelelse.

Aftalen løber i fire år og vil blive underskrevet, når stand still-perioden udløber den 20. juni.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109