23948sdkhjf

Barslund vil udvide ledelsen i Jylland

Den 1. november blev Anette Storm ansat i en nyoprettet stilling som divisionsdirektør for Barslunds forretning i Jylland med et erklæret mål om at fordoble den nuværende omsætning på en kvart milliard kroner i løbet af få år.

Barslund er inde i en rivende udvikling i det jyske, og den godt 100 mand store medarbejderstab har travlt. Så travlt at Anette Storm lige nu er på udkig efter en profil, der kan supplere afdelingschef Jimmy Knudsen.

- Vi skal have en afdelingschef mere for at sikre, at vi får produktionen med og for at sikre, at vi får opbygget en robust organisation. Vi har slået rødder i Jylland, men vi skal have forankret de rødder ordentligt, så vi sikrer vores fundament, siger Anette Storm til Building Supply.

Den nye afdelingschef skal være en del af holdet ude i marken og vil komme til at operere parallelt med Jimmy Knudsen som ansvarlig for Barslunds projekter.

- Vi ved, at væksten fortsætter, og derfor har vi brug for en leder, som giver os den fornødne faglige tryghed og robusthed. Vi er allerede i gang med at kigge på mulige kandidater, og vi fortsætter, til vi har fundet den helt rigtige, siger Anette Storm.

Læs portræt af Anette Storm hos Licitationen - Byggeriets Dagblad (kræver abonnement):

- Jeg behøver ikke at være den dygtigste

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094