23948sdkhjf

Bravida køber fjernvarme-entreprenør

Bravida Danmark overtager samtlige aktier i selskaberne JFE A/S, JPE Materialeudlejning ApS og JL A/S, der har hovedafdeling i Køge.

Selskaberne beskæftiger i alt ca. 100 medarbejdere og omsatte i 2015 for lige over 100 millioner kroner. Ifølge regionsdirektør Søren Frahm skal købet styrke Bravidas tilstedeværelse på Sjælland inden for fjernvarme- og gravearbejde.

- Samtidig passer købet fint med Bravidas overordnede strategi om at være en totalleverandør af tekniske ydelser, siger Søren Frahm.

Hos JFE forklarer ejer og administrerende direktør Johnny Pedersen, at virksomheden har nået en størrelse, hvor den videre udvikling og vækst bedst finder sted som del af en større virksomhed.

- Med integrationen med Bravida tager vi næste skridt hen imod involvering i endnu større projekter, yderligere professionalisering og ekspansion. Samtidig supplerer virksomhederne hinanden rigtigt godt, da Bravida har kompetencerne til at fortsætte der, hvor JFE stopper, nemlig inde i fjernvarmecentralerne og ejendommene, siger han.

Efter planen vil JFE blive en integreret del af Bravida, men vil fortsætte som selvstændig enhed under ledelse af Johnny Pedersen.

Med investeringen i JFE fortsætter Bravida Danmark rækken af opkøb, som i 2016 omfattede Delta 3 Teknik A/S i Randers, EnergiMidts elinstallationsafdeling i Silkeborg og elinstallationsvirksomheden Vinther & Strøm A/S i København.

Overtagelsen af JFE er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141