23948sdkhjf

Billeder: Calum fejrede kommende Nørrebrolejligheder

- Vi befinder os i et af Københavns mindst ressourcestærke områder, hvor den gennemsnitlige familie har færre penge at gøre godt med i hverdagen end de fleste andre kommuner i hovedstadsområdet. Mange børnefamilier må derfor tage til takke med mindre, ofte slidte lejligheder. Set i dét lys er vi rigtig glade for snart at kunne udbyde spritnye lejligheder med nogle fantastiske faciliteter, som ellers er svære at finde på Nørrebro.

Det siger administrerende direktør, Jakob Axel Nielsen, om Calums projekt med 18 nye lejligheder på hjørnet af Falkevej og Nordre Fasanvej i København.

Calum overtog i 2015 to ejendomme på grunden, en Ingo-tankstation og en Dansk Røde Kors, som begge kort efter blev revet ned. I stedet opføres nu en ejendom med to længer på hver fire etager langs Falkevej og Nordre Fasanvej.

Forleden var der rejsegilde i forbindelse med, at mansardtaget over de 18 boliger er rejst. Opførelsen skrider planmæssigt frem. Ikke mindst takket være samarbejdspartnerne HP Byg, der ved lejligheden fik flere positive ord med på vejen fra Calums direktør:

- På grund af jer møder vi vores deadlines til tiden og holder snor i projektet. Det giver ro og tryghed. Derudover er det en fornøjelse at se med den ildhu, som I griber opgaven an på – samt de andre opgaver, som HP Byg løfter for Calum. Rigtig mange tak for jeres indsats, sagde Jakob Axel Nielsen i forbindelse med rejsegildet.

Projektet på Nørrebro blev sparket i gang i marts og står klar til indflytning den 1. juli 2019. De næste arbejdsopgaver bliver at lukke bygningen og iværksætte den indvendige aptering, herunder opbygningen af gulve, lofter og vægge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11