23948sdkhjf

Østjysk entreprenør under rekonstruktion

Mågevejens Murer-og Tømrerforretning (MMT) er gået i betalingsstandsning. Virksomheden har lidt tab som følge af købet af tømrer- og snedkervirksomheden Th. Pedersen A/S.
MMT, der har rødder tilbage til 1969, måtte i sidste uge indgive begæring om rekonstruktion, og ledelsen valgte i samme ombæring at afskedige 10 af sine omkring 115 medarbejdere.

Direktør og medejer, Torben Balmer, siger til Aarhus Stiftstidende, at han er meget ked af situationen, der hænger sammen med MMT’s overtagelse af tømrer- og snedkervirksomheden Th. Pedersen A/ S tilbage i 2010.

- I forbindelse med købet af Th. Pedersen er vi blevet påført nogle meget store tab, som vi har kæmpet med gennem længere tid. Vores kernevirksomhed, det gamle Mågevejens, er nogenlunde i balance, men vi har ikke kunnet ryste de meget store tab fra Th. Pedersen af os, siger Torben Balmer til avisen.

Direktøren understreger, at MMT er en virksomhed i fortsat drift, og at alle igangværende projekter fortsætter.

- Vi tror på, at vi kan videreføre de sunde dele af firmaet, og det arbejde er nu lagt i hænderne på en advokat med titel af rekonstruktør, siger Torben Balmer.

Ifølge Aarhus Stiftstidende har MMT over 100 kreditorer, og rekonstruktøren, Gert Nissen fra Lett Advokatfirma, skal nu prøve at forhandle en løsning på plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11