23948sdkhjf

Parkeringsplads bliver til aktivitetsplads i Hedehusene

Når vejret tillader det går entreprenøren LK-Gruppen i gang med at etablere en ny aktivitets- og parkeringsplads i Hedehusene. Projektet til 5,8 mio. kr. er tegnet af Liw Planning.
Omdannelsen af parkeringspladsen foran Hedehushallen i Høje-Taastrup Kommune til landets første aktivitets- og parkeringsplads er godt på vej. Så snart vinterens sne og frost er forsvundet, begynder byggeriet, som entreprenøren LK-Gruppen står for. Pladsen forventes så at være færdig til sommer.

Hvis man ikke kan vente så længe - eller gerne vil have en lille forsmag på den nye plads – kan man allerede nu gå på opdagelse i de spændende planer for pladsen. Områdefornyelsen arrangerer nemlig en mindre udstilling med tegninger og billeder af den kommende pladsen.

Borgerønsker og inspiration
Opførslen af det nye kulturhus i Hedehusene har betydet, at parkeringspladsen foran hallen skulle udvides. I stedet for en stor, kedelig asfalt-plads bliver pladsen indrettet, så den kan bruges til forskellige aktiviteter samtidig med, at den får flere parkeringsmuligheder. Der findes ikke en lignende plads andre steder i landet.

Pladsen indrettes, så biler og aktiviteter på bedste måde kan dele området – fx udformes parkeringsbåsene, så de kan fungere som streetbasketbane, når der ikke er biler,

Arkitekter fra LiW planning har udformet pladsen ud fra borgernes egne ønsker og ideer. Lokale og Anlægsfonden har også været en vigtig sparringspartner og samtidig ydet økonomisk støtte til projektet.

Læs mere: Millionbevilling til aktivitetsområde.

Udstilling åbner i uge 10
Udstillingen om den nye aktivitets- og parkeringsplads markeres med en uformel åbning onsdag den 6. marts kl. 18.30-20, hvor alle er velkomne. Jens Bjerge, formand for Områdefornyelsen, vil sige et par ord om pladsen, og der bliver serveret kaffe.

Udstillingen kan besøges i Hedehushallen, Charlottegårdsvej 4, i hallens åbningstider hverdage klokken 7.30-22 fra den 6. marts til og nogle uger frem. Efterfølgende flyttes udstillingen til Stationen i Hedehusene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078