23948sdkhjf

Ordrebeholdningen ligger lunt i svinget

Det ser ganske fornuftigt ud med Jakobsen & Blindkildes ordrebeholdning. Selvom selskabet ikke oplyser sin omsætning, erklærer adm. direktør Esben Søndervad Pedersen, at man på nuværende tidspunkt har ca. 70 procent af budgettet hentet hjem for indeværende år:

- Det er ganske fornuftigt. Der er hele tiden nye ting at regne på, og vi tror på, at vi når målet, siger han.

Med hensyn til de områder, der vil rykke i fremtiden, siger han:

- Inden for de tekniske anlæg budgetterer vi med vækst. Det gælder blandt andet biogas og renseanlæg, hvor vi har gode kompetencer, og et område vi tror på. Miljø og naturgenopretning er også områder, vi tror der fortsat vil være et fokus på, mens hoved- og totalentrepriseafdelingen formentligt vil nå et status quo, siger han.

- Generelt ser vi ikke de store advarselstegn. Der er nok et mindre skifte på vej fra store offentlige investeringer til de private, men der vil fortsat være infrastruktur af forskellig slags, der skal laves, siger han.

Han satser også på, at virksomheden skal trimmes mere til de funktioner de har.

- Det er en løbende proces, fordi vi hele tiden skal tilpasse også de arbejdsområder, der er fart på. Her kommer fleksibiliteten ind i billedet, erklærer han, og tilføjer at man også har et par projekter, der kører efter lean-principper, for at barbere omkostningerne så langt ned som muligt.

Læs også: " Ledelsen har håndværk og teknik i bagagen ".

Læs også: " Større udbud af arbejder giver travlhed ".

Læs også: " Vestjyder har stærke tal på bundlinjen ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109