23948sdkhjf

Nyt hus i funkisstil i Nørresundby med Sundolitt KUB

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sundolitt A/S

”Brugen af Sundolitt KUB blev kombineret med Sundolitt funderingselementer. Nemt, hurtigt og effektivt. Sokkel og ydervægge for 100 m2 støbt, færdigt og klart til tag på blot 10 dage"

Under en tur til Hjørring passerer byggefirmaet Benzon & Steenfeldt IVS tilfældigt et Sundolitt KUB hus under opførelse. Det gav spiren til selv at forsøge sig med brugen ved et forestående byggeri i Nørresundby.

En begejstret entreprenør.

”Brugen af Sundolitt KUB blev kombineret med Sundolitt funderingselementer. Nemt, hurtigt og effektivt. Sokkel og ydervægge for 100 m2 støbt, færdigt og klart til tag på blot 10 dage - og så var det væsentligt billigere end alternativet med letbeton bagvæg og skalmur.”

”En meget enkel proces, lige fra den spirende ide til færdigt resultat. Kort og godt tidsbesparende, enkelt, godt arbejdsmiljø og kan opstilles af alle - det er ikke sidste gang Sundolitt KUB anvendes, næste projekt er allerede i støbeskeen.”

Sundolitt KUB

Sundolitt KUB (ICF system – Insulatede concrete form) leveres i to versioner, i U-værdi dels 0,10 W/m2K med elementtykkelse 450 mm og dels 0,17 W/m2Kmed elementtykkelse 350 mm. Herudover leveres et ”garageelement” i elementtykkelse 250 mm, tillige egnet for swimmingpools.

Hvis du vil vide mere kontakt Sundolitt på sundolitt.kundeservice@sundolitt.com eller telefon 70 11 10 20.

Ellers kan du se mere her: http://www.sundolitt.dk/sundolitt/produkter/sundolitt-kub


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Danmark
Sundolitt A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.104