23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Amager bakke - Et projekt uden sidestykke

Amager Bakke er udformet som en bakke, hvor tagfladen er til for byens borgere og tilrejsende. Med en højde på 85 meter vil Amager Bakke blive Københavns største ”bjerg”

En skibakke ovenpå et stort forbrændingsanlæg er næppe tidligere set. Et spændende projekt og helt unik byggeplads der har givet mange og spændende udfordringer og en helt anderledes brug af isolering, Grønne oase og rekreativt område Amager Bakke er udformet som en bakke, hvor tagfladen er til for byens borgere og tilrejsende. Med en højde på 85 meter vil Amager Bakke blive Københavns største ”bjerg” og bliver et markant vartegn for byen. På tagfladen gives der mulighed for at udøve bjerg- og idrætsaktiviteter såsom alpinski , klatring, løb og vandring.

 Se Copenhill teste skibakken her: https://youtu.be/swJcD0ud0hU

 Udfordringer:

Næppe overraskende giver et specielt byggeri specielle udfordringer. Et krav om lastreduktion kræver lette materialer og her viste Sundolitt XPS sin duelighed. Lette materialer kan til gengæld være en udfordring på en kraftigt vindblæst tagflade. Sundolitt XPS pladerne holdes dog effektivt på plads af ballaststen, herunder fliser med en vægt på hel 170 kg – stykket.

 Entreprenør for tagfladen: Malmos A/S

Bygherre: ARC 

 Vil du vide mere kontakt Sundolitt på sundolitt.kundeservice@sundolitt.com eller på telefon 7011 1020.

Sundolitt A/S
Krog Skolevej 3
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35909117

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047