23948sdkhjf

Sundolitt fokuserer på klimaskærmen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sundolitt A/S

Med fokus på skærpede energikrav og konstruktionsoptimering stiller Sundolitt skarpt på hele klimaskærmen, det vil sige facader, fundering og gulve/terrændæk.


Med fokus på skærpede energikrav og konstruktionsoptimering stiller Sundolitt skarpt på hele klimaskærmen, det vil sige facader, fundering og gulve/terrændæk. Lige fra hele vægsystemer som Sundolitt KUB til isolering i hule mure. Det gælder også EPS søjler som vindafstivende element i hule mure samt pudsede facader med Sundolitt Climate til såvel nybyggeri som renovering.

Et andet aktuelt produkt er Sundolitt funderingselementer, hvis egenskaber matcher fremtidens energikrav med hensyn til isolering i Isoleringskrav i terrændæk og gulve. Øgede isoleringstykkelser stiller større krav til trykfasthed uden risiko for uacceptable deformationer i opbygningen. Renovering af gulve og terrændæk uden brug af beton er en hurtig løsning – nye anvisninger giver nye muligheder.

Ved Byggerimessen i 2014 blev Sundolitt præmieret med Energiprisen for Sundolitt Climate House.

Sundolitt Climate House blev i sin tid opbygget som et passivhus, alene med Sundolitt produkter og systemer som klimaskærm. Et af mange mål var at vise mulighederne for at nå fornuftige energimål, alene ud fra tesen om at Sundolitt-elementer, indbygget korrekt, giver mærkbare energibesparelser i hele byggeriets levetid – helt uden drift og vedligehold.

Vil du vide mere kontakt Sundolitt på sundolitt.kundeservice@sundolitt.com eller på telefon 7011 1020.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sundolitt A/S

Krog Skolevej 3
7190 Billund
Danmark
Sundolitt A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125