23948sdkhjf

Godt indeklima giver sundere og kvikkere børn

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fischer Danmark A/S

Temperaturen i klasseværelset har indflydelse på elevernes præstationer og trivsel.

Udover at fremme astma og allergi, går dårligt indeklima også ud over børns indlæringsevne og deres almene trivsel. Blandt andet har temperaturen i klasseværelset indflydelse på elevernes præstationer. Ofte kommer temperaturen op over de 25 gr. Dette sker ikke udelukkende om sommeren, men også om vinteren og tidligt på foråret, når solen står lavt på himmelen, og der ikke er tilstrækkelige muligheder for solafskærmning. Holdes temperaturen på 20-21 gr. kan der opnås op til 20 procent højere udbytte af opgaver, som inkluderer logisk tænkning, koncentration og forståelse.

For hver 1 grad temperaturen i klasseværelset sænkes under 25 gr., øges præstationen af koncentrationskrævende opgaver med 2 til 4 procent.

Elevernes opførsel kan også ændre sig, når temperaturen er høj. Det tager ofte lang tid, før de tilpasser deres påklædning til omgivelsernes temperatur, og ved høje temperaturer er det observeret, at piger bliver urolige, men fortsætter med at arbejde, mens drenge bliver både ukoncentrerede og udisciplinerede.

Vi er eksperter i solafskærmning og er med hele vejen gennem projektet, fra rådgivning og projektering til montage og service.

Besøg os her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fischer Danmark A/S

Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Danmark
Fischer Danmark A/S

Send til en kollega

0.141