23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jysk Trykprøvning forbedrer lyd på Syddjurs Friskole

Syddjurs Friskole har udvidet med en nyopført bygning på ca. 200 m², der indeholder fysiklokale, klasselokale og toiletter. Lokalerne levede imidlertid ikke op til de lovpligtige lydkrav.

Derfor blev Jysk Trykprøvning A/S valgt som konsulent. Efter rådgivning og mindre justeringer, er lydgenerne nu væk og lokalerne taget i brug.

Syddjurs Friskole har med den nyopførte bygning nu klasselokaler med ovenlys og loft til kip. Lokalerne er rå og uden ret stor møblering. Det påvirker, sammen med materialevalget efterklangstiden, så efter mange målinger og rådgivning, er lokalerne blevet tilført ekstra møblering med bløde overflader, gardiner, lydabsorbenter på væggene mv., og resultatet er godt. Lokalerne lever nu op til kravene og skaber gode rammer for læring.
 
Jysk Trykprøvning udfører målinger indenfor rumakustik, bygningsakustik og støj fra tekniske installationer. På Syddjurs Friskole var der særligt problemer med rumakustikken, som er væsentlig i forhold til elevernes evne til at modtage læring. Efterklangstiden lå for højt.
 
Professionelt arbejde
 
Ole B. Sørensen, som har udført byggestyring på projektet udtaler om samarbejdet med Jysk Trykprøvning: ”Jeg synes Jysk Trykprøvning har udført et fint stykke arbejde. Projektet er kørt professionelt fra deres side og resultatet er, at lokalerne nu er i brug, som ønsket.”
 
Jysk Trykprøvning A/S
 
Jysk Trykprøvning A/S er byggeriets partner inden for trykprøvning, energimærkning, lydmåling, termografi og byggeteknisk rådgivning. Virksomheden har 12 års erfaring og Vivi Gilsager, som er direktør og ejer, er strategisk formand for brancheforeningen Danske Bygningskonsulenter og teknisk revisor i Energistyrelsen. Medarbejderne er godkendte energikonsulenter og har bestået den frivillige uddannelse for tætningsprøvning ligesom virksomhedens specialist inden for lyd har en Architectural Acoustics på kandidat niveau. Professionel rådgivning i projekteringsfasen og løbende er en væsentlig del af Jysk Trykprøvnings ydelse til markedet. Der løses opgaver for professionelle og private i hele landet og virksomheden er ISO9001 certificeret.
 
 

Jysk Trykprøvning A/S
Møllevej 4A
8420 Knebel
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30358678
P nummer: 1013124333

Kontaktperson

Vivi Gilsager
Direktør, bygningstester, energikonsulent
+45 40172342 vivi@trykproevning.dk

Send til en kollega

0.078