23948sdkhjf

Sådan løses udfordringer med lyden i boligen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Flot ser der ud i nye eller ombyggede huse – med store, åbne rum, loft til kip og minimalistisk indretning. Men de smukke, lyse rum ender ofte med at blive lidt af et støjhelvede.

De hårde flader spejler alle lyde på kryds og tværs i rummet: Børnestemmer, bestik og tallerkener, tv-lyd, køkkengrej. Helt slemt bliver det, når der er gæster.

God lyd i boligen gør en kæmpe forskel. Man slapper mere af, og det er meget nemmere at forstå, hvad der bliver sagt.

Med Ecophon kan lydproblemet løses ganske diskret, og det kan gøres på mange måder. Ofte er det bedst at beklæde loftet med akustikplader. Eller man kan dække enkelte vægflader. Man kan evt. supplere med væg-elementer i flot design eller med et påtrykt billede.

Hurtigt og nemt
Ecophon er markedets ledende specialist og har mange forskellige typer akustikplader. De kan være ganske tynde og lige til at klæbe op eller skrue på. Pladerne fås med en hvid og glat overflade, der ikke samler støv og skidt. Pladerne til at klæbe op fås sågar i 16 forskellige farver inklusiv sort.

Det er ikke svært at montere Ecophons akustiklofter, ifølge tømrer Klaes Bartholdy fra ​Tømrer- og Snedkerfirmaet Harry Christensen A/S:

”Da jeg første gang prøvede at lime Ecophons loftplader op, blev jeg meget overrasket over, hvor let og hurtigt det egentlig var. Pladerne blev siddende med det samme, uden at jeg skulle stå og presse og holde pladerne i længere tid. En efterfølgende justering af pladerne var heller ikke nødvendig”.

Få hjælp til dit projekt
På vores hjemmeside er der flere løsningsforslag til boligen.

I vores brochure ude til højre kan du bl.a. læse om 3 familier, der har akustikreguleret deres boliger og dermed fået et dejligt lydmiljø.

 

Billedetekst:
Her i huset i Hedensted er der lys og luft med kæmpe lofthøjde og flotte, åbne rum. Men klinkegulvet og de store vægflader og glasruder er en ulempe: Al lyd bliver spejlet og forstærket - klangen bliver kold, hård og uforståelig.

Løsning: Familien har løst lydproblemet effektivt og diskret med Ecophon Focus B akustikplader i målene 600 x 1200 mm. Pladerne er glatte, hvide og kan limes direkte op på loftet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Billeder & videoer

Lydproblemet er løst effektivt og diskret med Ecophon FocusTM B akustikplader. Pladerne er glatte, hvide og kan limes direkte op på loftet.Lydproblemet er løst effektivt og diskret med Ecophon FocusTM B akustikplader. Pladerne er glatte, hvide og kan limes direkte op på loftet.Her er der monteret Ecophon FocusTM F, hvide akustikplader, Pladerne er glatte og skruet direkte på forskalling i loftet – uden synlige skruer.Her er der monteret Ecophon FocusTM F, hvide akustikplader, Pladerne er glatte og skruet direkte på forskalling i loftet – uden synlige skruer.

Send til en kollega

0.094