23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forsvarsministeriet anvender Jysk Trykprøvning A/S til ny bygning

En ny stor mandskabs- og garagebygning på små 3.500 m² står klar på garderkasernen Høvelte. Den er blevet trykprøvet af Jysk Trykprøvning A/S.

Entreprenør Ole Jepsen A/S har opført bygningen i hovedentreprise. Trods 16 store porte lever bygningen op til alle lovkrav, og der er stor tilfredshed.

Entreprenør roser Jysk Trykprøvning

Entreprenør Ole Jepsen A/S har opført den nye mandskabs- og garagebygning i hovedentreprise, og projektleder Andreas Søndergaard Nielsen udtaler om samarbejdet med Jysk Trykprøvning: ”Jysk Trykprøvning var valgt af Forsvarsministeriet til opgaven, så jeg kendte dem ikke på forhånd, men vi har haft et meget fint samarbejde. De tilpassede sig de ændringer, der var og meddelte på forhånd, hvad der skulle ske. Da det blev udført bemærkede jeg nærmest ikke, at de var her. Jeg synes deres service er god - der er ikke noget at sætte en finger på.”

Forsvarsministeriet går foran

Det er bestemt ikke nogen selvfølge at en bygning på 3.500 m² med 16 store porte lever op til kravene om tæthed, men det var tilfældet med den nye mandskabs- og garagebygning i Høvelte, hvor det samlede resultat blev 0,4 l. pr. sekund pr. m² ved 50 Pa. Tæthedsresultatet indgår i den lovpligtige energimærkning, og Forsvarsministeriet er meget tilfredse med resultatet.
 
Tæthedskravet defineret i Bygningsreglementet
 
Jvf. BR18 må luftskiftet gennem utætheder i klimaskærmen ikke overstige 1,0 l/s pr. m² opvarmet bruttoetageareal ved 50 Pa. Trykprøvningen foretages i henhold til ”DS/EN ISO 9972:2015 - Bygningers termiske ydeevne/Bestemmelse om bygningers luftgennemtrængelighed”, og der udføres både en over- og undertryksmåling ved forskellige tryk. Hvis bygningen skal klassificeres som lavenergi er kravet 0,7 l.
 
Jysk Trykprøvning A/S
 
Jysk Trykprøvning er byggeriets partner inden for trykprøvning, energimærkning, lydmåling, termografi og byggeteknisk rådgivning. Virksomheden har 12 års erfaring og Vivi Gilsager, som er direktør/ejer, er strategisk formand for brancheforeningen Danske Bygningskonsulenter og teknisk revisor i Energistyrelsen. Medarbejderne er godkendte energikonsulenter og har bestået den frivillige uddannelse for tætningsprøvning, ligesom virksomhedens specialist inden for lyd har en Architectural Acoustics på kandidatniveau. Professionel rådgivning i projekteringsfasen og løbende er en væsentlig del af Jysk Trykprøvnings ydelse til markedet. Der løses opgaver for professionelle og private i hele landet og virksomheden er ISO9001 certificeret.
 
 
 

Jysk Trykprøvning A/S
Møllevej 4A
8420 Knebel
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30358678
P nummer: 1013124333

Kontaktperson

Vivi Gilsager
Direktør, bygningstester, energikonsulent
+45 40172342 vivi@trykproevning.dk

Send til en kollega

0.047