23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jysk Trykprøvning A/S sikrer entreprenørerne god økonomi

Jysk Trykprøvning A/S er specialister i færdigmelding af byggerier. En hurtig færdigmelding sikrer entreprenørerne den sidste økonomiske rate på byggerierne langt hurtigere, og det giver god økonomi.

Entreprenørerne sparer penge

Igennem et samarbejde med Jysk Trykprøvning kan færdigmelding af byggerier laves langt hurtigere. Energirammen kontrolleres tidligt og i mange tilfælde er den ikke korrekt, og skal opdateres af beregner. Det kan spare mange penge, hvis f.eks. ekstra energitiltag som solceller ikke er nødvendigt. Dertil kommer, at Jysk Trykprøvning fremskaffer nødvendige dokumenter og tilladelser løbende, så byggerierne er klar til færdigmelding. Det giver en hurtigere proces, som betyder afregning hurtigere.

Amstrup & Baggesen er begejstrede

Entreprenørvirksomheden Amstrup & Baggesen har anvendt Jysk Trykprøvning og er begejstrede. Lisbeth Sørensen udtaler: ”Vi havde en kompliceret byggesag, som vi havde problemer med at få færdigmeldt og fik anbefalet Jysk Trykprøvning. De har virkelig hjulpet os. Samarbejdet startede med et kort kursus for vores folk i regelsættet, og det indeholdt mange tips til, hvordan vi kan gøre det fremover, så vi kan være på forkant ift. færdigmelding. Vi kan nu gøre mange ting selv, og det sparer os både tid og penge. Det vi ikke selv kan, kan Jysk Trykprøvning, og de er både hurtige, professionelle og smidige at samarbejde med.”
 
 Jysk Trykprøvning tilbyder kort kursus
 
Jysk Trykprøvning afholder 2-3 timers kurser hos virksomheder, der har brug for at få regelsættet omkring færdigmelding genopfrisket herunder energirammeberegning og energimærke. Kurset kan tilføre stor værdi til entreprenørvirksomheder og deres byggeledere. Kurset afholdes hos virksomhederne og kan fleksibelt indpasses i hverdagen. Antallet af kursusdeltagere er ubegrænsede.
 
Jysk Trykprøvning A/S
 
Jysk Trykprøvning er byggeriets partner inden for trykprøvning, energimærkning, lydmåling, termografi og byggeteknisk rådgivning. Virksomheden har 12 års erfaring og Vivi Gilsager, som er direktør/ejer, er strategisk formand for brancheforeningen Danske Bygningskonsulenter og teknisk revisor i Energistyrelsen. Medarbejderne er godkendte energikonsulenter og har bestået den frivillige uddannelse for tætningsprøvning, ligesom virksomhedens specialist inden for lyd har en Architectural Acoustics på kandidatniveau. Professionel rådgivning i projekteringsfasen og løbende er en væsentlig del af Jysk Trykprøvnings ydelse til markedet. Der løses opgaver for professionelle og private i hele landet og virksomheden er ISO9001 certificeret.
 
 
 
 

Jysk Trykprøvning A/S
Møllevej 4A
8420 Knebel
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30358678
P nummer: 1013124333

Kontaktperson

Vivi Gilsager
Direktør, bygningstester, energikonsulent
+45 40172342 vivi@trykproevning.dk

Send til en kollega

0.063