23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu nemmere at sikre god akustik i hygiejniske rum

God akustik i sundhedssektoren skaber et behageligt arbejdsmiljø og kan endda gøre patienterne hurtigere raske.

Nu har Ecophon gjort det endnu nemmere at finde den bedst mulige akustikløsning – ved at dele produkterne i Hygiene-serien op i fem kategorier rettet mod hver sit behov. Samtidig introducerer Ecophon en helt ny vægabsorbent, som forbedrer taleforståelsen på for eksempel operationsstuer.

En lang række undersøgelser dokumenterer, at god akustik i sundhedssektoren både skaber et bedre arbejdsmiljø for de ansatte og kan medvirke til at gøre patienterne hurtigere raske. Derfor er det en god nyhed, at Ecophon har gjort det endnu nemmere at finde den helt rigtige akustikløsning til operationsstuer, sengeafsnit, gangarealer og alle de andre rum, hvor et behageligt lydmiljø spiller en vigtig rolle.

Tidligere var Ecophons Hygiene-akustikplader til lofter og vægge opdelt i otte grupper. Nu er de placeret i fem logiske kategorier rettet mod hver sit behov. Så er det nemmere end nogen sinde at finde den løsning, som passer perfekt til det enkelte rum – både når det gælder akustik, design og hygiejnekrav.

Vægabsorbent gør det nemmere at forstå tale
Samtidig lancerer Ecophon en helt ny vægabsorbent, Care Wall. Nyheden har højeste lydabsorptionsklassifikation. Overfladen er nem at desinficere og helt resistent over for skimmelsvamp og bakterier. Care Wall leveres i hvid med en elegant aluminiumsramme i tre forskellige hvide og grå nuancer. 

Care Wall kan med fordel monteres på operationsstuer og andre steder, hvor hygiejnekravene er høje, og hvor man ønsker den bedst mulige taleforståelighed. For uforstyrret kommunikation nedsætter stressniveauet og reducerer risikoen for fejl. Hent en brochure om Care Wall her.

Den nye vægabsorbent indgår i Hygiene Performance-kategorien sammen med akustikplader til loft, baffler og væg. De tåler alle sammen avanceret rengøring og kan monteres i fugtige rum.

Ud over denne kategori består Hygiene-serien efter den nye, praktiske opdeling af kategorierne Clinic (tørre, ikke så kritisk rum), Meditec (tørre rum, der kræver regelmæssig desinficering), Protec (renrum til regelmæssig desinficering) samt Advance (særligt kritiske rum, hvor der gøres rent dagligt med stærke kemikalier). 

Nyt magasin fortæller om effekten af god akustik
At god akustik har en positiv effekt på patienters evne til at komme sig oven på alvorlig sygdom, er der mange eksempler på. Blandt dem er den intensive hjerteafdeling på Huddinge Universitetshospital i Sverige. Her undersøgte forskere, hvordan gode og dårlige lydmiljøer påvirkede patienter. Da et lydabsorberende Ecophon Hygiene-loft blev installeret, faldt behovet for den ekstra medicinering med 67 procent.

Nogle af disse opsigtsvækkende forskningsresultater og den generelle, positive effekt af reduceret støj på patienter og personale kan du læse om i et nyt Ecophon-magasin om sundhedssektoren; Sundhedspleje hedder det.

Ecophon er den leverandør af akustikløsninger, der driver mest intensiv forskning i god, indendørs lyd. Det 20 sider lange magasin fortæller let forståeligt om en række spændende studier, men du kan også læse om den lydfilosofi, der ligger bag alle Ecophons akustikløsninger – blandt andet, at målet for Ecophon er at skabe et lydmiljø indendørs, der ligger så tæt som muligt op ad den akustik, man oplever udendørs, og som vores hørelse er skabt til at fungere optimalt i. ”Bring naturen indenfor” står der i magasinet.

Desuden giver Sundhedspleje et godt overblik over alle Ecophons absorbent-serier til vægge og lofter samt tips til, hvordan Ecophon kan hjælpe dig med at skabe et sundt lydmiljø i sundhedssektoren. Få det nye magasin Sundhedspleje gratis her.

 Læs mere om Ecophon her

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413
P nummer: 1002245906

Send til en kollega

0.078