23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jysk Trykprøvning færdigmelder igen byggeri for Raundahl & Moesby

Jysk Trykprøvning A/S færdigmelder 177 lejligheder på Trøjborgvej tæt ved Aarhus Universitet for Raundahl & Moesby. De nye attraktive boliger ligger tæt på den kommende universitetsudvidelse.

Raundahl & Moesby roser Jysk Trykprøvning

Simon Witt Pedersen, som er projektchef hos Raundahl & Moesby udtaler om samarbejdet med Jysk Trykprøvning: ”Vi har et fantastisk samarbejde med Jysk Trykprøvning. De er fleksible, konstruktive og positive i deres tilgang, og det sætter vi stor pris på. Vi har draget dem tidligt ind i Trøjborg projektet, som vi som regel gør med vores underentreprenører. Det giver både et bedre udbytte for dem og for os.”
 
Jysk Trykprøvning har lavet trykprøvning, udført energimærkning og lavet lydmålinger på i alt 4 bygninger. Det opvarmede areal i bygningerne er trykprøvet, og der er opnået en rigtig fin tæthed. Den bedst opnåede måling i en af bygningerne var 80 % bedre end lovkravet. Lydmålingerne ift. støj fra trappeopgange, installationer, afløb samt imellem lejlighederne, opfylder alle krav i bygningsreglementet.

177 boliger tæt på Aarhus Universitet

Byggeriet omfatter både private og almene boliger i størrelser fra 27 til 106 m². Byggeriet er i varierende højde fra 3 til 6 etager, og der er i forbindelse med byggeriet etableret en ny central bypark til glæde for Trøjborgs eksisterende beboere og for nye.

Jysk Trykprøvning A/S
 
Jysk Trykprøvning er byggeriets partner inden for trykprøvning, energimærkning, lydmåling, termografi og byggeteknisk rådgivning. Virksomheden har 12 års erfaring og Vivi Gilsager, som er direktør/ejer, er strategisk formand for brancheforeningen, Danske Bygningskonsulenter og teknisk revisor i Energistyrelsen. Medarbejderne er godkendte energikonsulenter og har bestået den frivillige uddannelse for tætningsprøvning, ligesom virksomhedens specialist inden for lyd har en Architectural Acoustics på kandidatniveau. Professionel rådgivning i projekteringsfasen og løbende er en væsentlig del af Jysk Trykprøvnings ydelse til markedet. Der løses opgaver for professionelle og private i hele landet og virksomheden er ISO9001 certificeret.

Jysk Trykprøvning A/S
Møllevej 4A
8420 Knebel
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30358678
P nummer: 1013124333

Kontaktperson

Vivi Gilsager
Direktør, bygningstester, energikonsulent
+45 40172342 vivi@trykproevning.dk

Send til en kollega

0.063