23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 km gardin til nyt hotelkoncept i Aarhus

Lejlighedshotellet GUESTapart/aarhus, er det første af sin slags i Aarhus. Her kan gæster til de 150 virksomheder i Business Park Skejby overnatte ved længere ophold.

GUESTapart/aarhus har 86 lejligheder samt møde- og konferencefaciliteter. Konsulentvirksomheden Ulf & Damsholt har stået for udvikling, projektering og indretning af hotelkonceptet.

En kongstanke var hjemlighed. Gæsterne bor ofte i længere tid i lejlighederne, derfor er det vigtigt, at de kan føle sig mere hjemme end på et almindeligt hotel. Indretningsdesignet balancerer mellem det rå og det fine udtryk, og det var også udgangspunktet for valg af gardiner.

”Vi ville gerne have et tungt tekstil som afskærmning, og ikke fx et lamel- eller rullegardin. Tekstiler skaber en mere varm, imødekommende og hjemlig atmosfære, de spiller op til de rå materialer som træ og beton, og de gør noget godt for akustikken. Med andre, mere glatte, produkter bliver indtrykket lidt upersonligt og kontoragtigt,” siger Jeanette Damsholt, Ulf & Damsholt.

Læs mere og se billeder 

Fischer Danmark A/S
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14553843
P nummer: 1000763056

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61 12 20 50 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.062