23948sdkhjf

Tilfør stoflighed til dit akustiske design

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Ecophon Solo Textile – ny frithængende absorbent med stoflig overflade. Nyt design med stofbetræk i ”Solo”, Ecophons sortiment af frithængende lydabsorbenter.

Ecophon kan nu tilbyde et komplet sortiment af akustikløsninger af høj kvalitet inklusive både stof og standard frithængende paneler.

Ved at tilføre stof og farve giver Solo Textile et designmæssigt perspektiv til et godt akustikmiljø. Den skaber en atmosfære, der fanger øre, øje og sind.

Den frithængende absorbent er kvadratisk (1200 x 1200 mm) og fås i 7 komplimenterende farver. Stoffet er polyester af høj kvalitet med et fint vævemønster, der giver stoffet en raffineret tekstur.

Ecophons lydabsorbenter har et lille miljøaftryk, er 100 % genanvendelige og fremstillet af 62 % genbrugsglas. Ecophons produkter overholder de højeste standarder for cirkularitet, indeklima og brandsikkerhed.

Solo Textile tilfører stoflighed og er et godt eksempel på, hvordan design og funktion kan harmonere og skabe miljøer, der er både spektakulære og fremmer trivsel. Solo Textile åbner for måder at udtrykke forskellige stilarter, uden at gå på kompromis med produktets kvalitet eller miljøet.

Læs mere om Solo Textile på Ecophon.dk og dertilhørende teknisk information, montagehjælp og detaljeret information om bæredygtighed.

Læs mere


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Billeder & videoer

Ecophon Solo TextileEcophon Solo TextileEcophon Solo TextileEcophon Solo Textile

Send til en kollega

0.11