23948sdkhjf

Demodag hos Dorch & Danola

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Torsdag d. 25/6 holder Dorch & Danola gratis demodag med Tajima, der står klar til at give besøgende en oplevelse inden for alle typer lasere, afstandsmålere og fugtmålere, med tips og tricks, demonstrationer – og selvfølgelig gratis morgenbrød.

Hvis du kigger forbi Dorch & Danolas adresse i Odense, Ove Gjeddes Vej 7, torsdag d. 25/6, kan du få udvidet din horisont med viden og tips og tricks om alt inden for lasere, afstands- og fugtmålere. Lenni fra Tajima kigger nemlig forbi og tegner og fortæller alt om rotations-, kryds-, streg- og priklasere og hele den verden.

Dorch & Danola har nemlig fået udvidet vores sortiment inden for lasere med det britiske kvalitetsbrand Laserliner og det skal da fejres med en demodag. Arrangementet foregår i det forreste af butikken fra kl. 8 til ca. 12 og der er gratis brød til de morgenfriske.

Ud over viden om lasere, afstands- og fugtmålere, kan Lenni give dig en gratis kalibrering af din laser og gøre dig klogere på mulighederne i dit udstyr. Han medbringer både Laserliner, men også kvalitetsmærket Leica, som vi også har på hylderne.

Så kig forbi Dorch & Danolas butik, torsdag d. 25/6 mellem kl. 8 og 12, og få en snak med en ekspert om dine muligheder og behov inden for måleudstyr, eller en gratis bid morgenbrød.

Vi ses på Ove Gjeddes Vej 7, 5220 Odense SØ!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.125