23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Demodag hos Dorch & Danola

Torsdag d. 25/6 holder Dorch & Danola gratis demodag med Tajima, der står klar til at give besøgende en oplevelse inden for alle typer lasere, afstandsmålere og fugtmålere, med tips og tricks, demonstrationer – og selvfølgelig gratis morgenbrød.

Hvis du kigger forbi Dorch & Danolas adresse i Odense, Ove Gjeddes Vej 7, torsdag d. 25/6, kan du få udvidet din horisont med viden og tips og tricks om alt inden for lasere, afstands- og fugtmålere. Lenni fra Tajima kigger nemlig forbi og tegner og fortæller alt om rotations-, kryds-, streg- og priklasere og hele den verden.

Dorch & Danola har nemlig fået udvidet vores sortiment inden for lasere med det britiske kvalitetsbrand Laserliner og det skal da fejres med en demodag. Arrangementet foregår i det forreste af butikken fra kl. 8 til ca. 12 og der er gratis brød til de morgenfriske.

Ud over viden om lasere, afstands- og fugtmålere, kan Lenni give dig en gratis kalibrering af din laser og gøre dig klogere på mulighederne i dit udstyr. Han medbringer både Laserliner, men også kvalitetsmærket Leica, som vi også har på hylderne.

Så kig forbi Dorch & Danolas butik, torsdag d. 25/6 mellem kl. 8 og 12, og få en snak med en ekspert om dine muligheder og behov inden for måleudstyr, eller en gratis bid morgenbrød.

Vi ses på Ove Gjeddes Vej 7, 5220 Odense SØ!

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Send til en kollega

0.047