23948sdkhjf

JCN Bolig vinder stort byggeprojekt i Aarhus

| Medlemsnyhed | Indrykket af JCN Bolig A/S

JCN Bolig har underskrevet en aftale om opførelsen af 117 almene boliger i Åbyen i Aarhus

”Byggefelt B”, som byggeriet hedder, er en karré bestående af både private (ca. 5600m² ) og almene boliger (ca. 9500m²). Den private del er vi i forvejen totalentreprenør på, så for os er det en stor glæde, at vi kan bygge videre på det samme byggefelt med den almene del og udnytte det stærke setup vi har i forvejen. 

 JCN Bolig har netop påbegyndt elementmontagen på den private del, så det er en stor glæde at kan fortsætte på byggefeltet med udførelsen af den almene del og således udnytte det stærke setup allerede har. 

 Den almene del opføres for boligforeningen ”Al2bolig” og består af 117 boliger og 859 m² kælder. Det er en såkaldt ”delegeret bygherremodel” pga. der er tale om offentligt støttet byggeri. Arkitekt er Luplau / Poulsen og ingeniøren er Sweco.

At bygge boliger i Aarhus kræver et tæt samarbejde mellem bygherrer, arkitekter, myndigheder og entreprenøren. Hos JCN Bolig ved vi, at det er afgørende, at almene boliger bliver skabt med de bedste bolig– og bo-kvaliteter for både byen og de kommende beboere og at boligerne har så høj standard, at de bidrager til byens positive udvikling. Boliger skal berige omgivelserne, hvor arkitektoniske og kvalitetsmæssige overvejelser indgår fra første færd.

 Prioritering af fokus

Almene boliger er en prioritering hos JCN Bolig - vi bygger boliger efter den højeste standard. I denne sammenhæng kan man ikke sætte en kvalitetsformel på boligbyggeri - her tæller kun bygherres oplevelser, når vi afleverer et færdigt byggeri. Disse referencer har vi mange af og netop derfor føler vi også, at vi er det naturlige valg til denne nye opgave. 

JCN Bolig - specialister i boligbyggeri!

Medlemsnyhed

Indrykket af
JCN Bolig A/S

Rymarken 2
8210 Aarhus
Danmark
JCN Bolig A/S

Send til en kollega

0.094