23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du vores nye projektleder?

Gorm Hansen A/S søger en erfaren projektleder.

Der er meget travlt hos entreprenør-firmaet Gorm Hansen A/S. Faktisk er der lige nu gang i så mange spændende projekter, at der søges en erfaren projektleder til projektstyring på et eller flere projekter på Sjælland.

Det er en meget attraktiv stilling, der er ledig. Som ny projektleder vil du tidligt få et stort ansvar og meget frie hænder. Derfor forventes det også, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som enten kloakmester, anlægsingeniør, bygningskonstruktør el. lign. Yderligere forventes det, at du har solid erfaring fra branchen og kan arbejde selvstændigt.

Gorm Hansen A/S kan tilbyde en god og uformel arbejdstone imellem kvalitetsbevidste og kompetente kolleger. Derudover stilles der firmabil til rådighed samt mulighed for en masse store oplevelser med masser af anlægsprojekter af alle størrelser.

Hvis stillingen har skabt interesse hos dig, så kan du sende ansøgning, CV og eventuelle eksamensbeviser til ghs@gorm-hansen.dk. Ved yderligere spørgsmål kan du kontakte direktør Morten Hovmøller på 40 13 41 70 eller afdelingschef Jacob Nielsen på 40 13 41 65.

Der kan læses mere om projektleder-stillingen og firmaet generelt her: https://www.gorm-hansen.dk/job-hos-os/ledige-stillinger 

Gorm Hansen A/S
Lykkegårdsvej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17827987
P nummer: 1007452302

Kontaktperson

JV
Jonas Vestergaard
Kommunikationsansvarlig
+45 22809232 jv@gorm-hansen.dk

Send til en kollega

0.047