23948sdkhjf

Hansgrohes nye hjemmeside: let at finde information

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

På Hansgrohes nye hjemmeside for fagfolk finder du let og hurtigt produktinformation, tekniske detaljer, reservedele, nyttig viden til projekter og meget andet.

Hansgrohes PRO-hjemmeside har længe været et velkendt sted for VVS-installatører, grossister, projektplanlæggere og andre fagfolk, når de skulle finde teknisk information, vejledende priser, brochurer og de bedst egnede produkter til et projekt. På siden ligger der information om produkterne fra både mærket AXOR og mærket hansgrohe. Derfor vil det også glæde mange kunder, at pro.hansgrohe.dk nu er lanceret i en ny version, der både teknisk og indholdsmæssigt er helt opdateret samt mere brugervenlig, mobilvenlig og intuitiv end den tidligere version.

Dette finder du på pro.hansgrohe.dk
Ud over detaljeret produktinformation om det brede sortiment i alle prisklasser byder siden bl.a. på:

  • Omfattende og fagrelevant information om de seneste nyheder fra hansgrohe og AXOR
  • Direkte adgang til Hansgrohes reservedelskatalog
  • Direkte adgang til Hansgrohe vandspareberegner som viser, hvor meget vand der kan spares i dit projekt ved valg af vandbesparende Hansgrohe-produkter
  • Gode råd og vejledning til planlægning, installation og vedligehold af produkterne
  • Alle aktuelle prislister og brochurer – til download eller bestilling i trykt form
  • Argumenter til din salgssamtale: Prisvindende design, innovative teknologier og udvidet garanti

Søger du produktinformation, kan du i søgefeltet både søge på produktets navn, HG-nr., VVS-nr. og EAN. Alternativt kan du kigge rundt i hele sortimentet fra de to brands og indsnævre feltet ved hjælp af filterfunktioner. På denne måde er det muligt at se eksempelvis alle produkter i en ønsket overflade eller med et bestemt antal stråletyper.

Den nye Hansgrohe PRO hjemmeside findes på https://pro.hansgrohe.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Den nye side giver simpelt overblik over produktsortimentet med intuitive filterfunktioner.På pro.hansgrohe.dk finder du referencer fra hele verden, hvor der er valgt AXOR og hansgrohe produkter.

Send til en kollega

0.094