23948sdkhjf

Ny KK2 certificeret statiker hos Erasmus & Partnere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erasmus & Partnere A/S

Rådgivende ingeniører udvider teamet af certificerede rådgivere for at holde trit med stigende mængde af opgaver

En høj vækstrate gennem de senere år betyder, at Erasmus & Partnere kontinuerligt har udvidet staben af medarbejdere med ekspertise indenfor byggeri og anlæg. Senest er Joan Væver Kofod tjekket ind på hovedkontoret i Hjørring som nyeste medlem af ingeniørfirmaets team af bygningsingeniører.

Joan er uddannet diplomingeniør fra Aalborg Universitet i 2013 og har siden stået for projektering af en lang række erhvervsejendomme, landbrugsbygninger og boliger. Primo 2020 blev Joan godkendt som certificeret statiker.

Certificeret statiker

Hos Erasmus & Partnere vil Joans viden og erfaring som bygningsingeniør og certificeret statiker til konstruktionsklasse 2 blive udnyttet til fulde i de mange byggeprojekter landet over, hvor ingeniørfirmaet har ansvaret for at projektere, dokumentere og kontrollere, at de anvendte konstruktioner overholder bygningsreglementets krav om kvalitet og sikkerhed. Arbejdet som certificeret statiker kræver overblik, tålmodighed og en bredtspændende viden om konstruktioner, materialer, lovgivning og arbejdet på byggepladserne. Heldigvis har Joan altid været glad for regning og matematik og befinder sig godt på en byggeplads, hvor hendes beregninger udmøntes i praksis.

Kolleger inden for alle fagområder

Joan Væver Kofod bliver en vigtig spiller på holdet af certificerede byggerådgivere og den voksende gruppe af bygningseksperter med speciale i konstruktioner, energi, brandsikkerhed og installationer hos Erasmus & Partnere. Joan, der også er godkendt som arbejdsmiljøkoordinator, kan desuden i forbindelse med byggeprojekter trække på kollegers specialviden om bl.a. bæredygtigt byggeri, indeklima, regnvandsafledning, lys og lyd.

Arbejdsplads i Hjørring og Aalborg

Joan vil de første måneder have sin arbejdsplads på Erasmus & Partneres hovedkontor i Hjørring, men vil senere dele sin tid mellem Hjørring og firmaets voksende afdeling i Aalborg. På trods af den fysiske afstand er der tætte bånd mellem hovedkontor og afdelingen i Aalborg, og der trækkes på kompetencer, erfaring og viden på tværs af afdelingerne.

Kunden i centrum

For Joan er det vigtigt at kunne udføre sit arbejde og rådgive kunderne professionelt og korrekt, så lovgivningen overholdes, og der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden for de kommende brugerne af en bygning. Som de øvrige medlemmer af Erasmus & Partneres team af ingeniører, konstruktører, energi- og øvrige bygningseksperter er Joan obs på at holde sig opdateret om problemstillinger, nye regler, løsninger og den generelle udvikling i byggeriet – indsigt, ny viden, anderledes fortolkninger og andres mening giver inspiration og gør arbejdet endnu mere spændende.

Joan kommer til Erasmus & Partnere fra en stilling som bygningsingeniør hos BK NORD i Aalborg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erasmus & Partnere A/S

Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Danmark
Erasmus & Partnere A/S

Send til en kollega

0.094