23948sdkhjf

Hotel Villa Copenhagen har valgt AXOR til badeværelserne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

AXOR kunne tilbyde specialtilpassede løsninger i form af f.eks. AXOR FinishPlus-specialoverfladerne, der lod hotellet vælge produkter i den ønskede sorte, børstede krom-overflade, der ovenikøbet er PVD-behandlet for særligt høj kvalitet.

Det charmerende hotel lige ved Københavns Hovedbanegård rummer 390 værelser, wellnessområde, cocktail- og vinbar samt tagterrasse med både swimmingpool og køkkenhave, alt designet med kvalitet og bæredygtighed i blandt andet forbrug og materialer for øje. En vision der også afspejles i valget af produkter på badeværelserne, hvor AXOR pryder håndvaske, badekar og bruseområder. Som en ekstra luksusdetalje er nogle af AXOR-armaturerne specialtilpassede med Shamballa diamantgreb.

Bæredygtig tankegang helt hen til håndvasken

Det var er krav, at armaturer og brusere til hotellet var vand- og energibesparende uden at gå på kompromis med design, kvalitet eller komfort. AXOR var med andre ord et oplagt valg, da alle mærkets håndvaskarmaturer og en lang række brusere automatisk sparer på vandet takket være den indbyggede EcoSmart-teknologi.

AXOR kunne derudover tilbyde specialtilpassede løsninger i form af f.eks. AXOR FinishPlus-specialoverfladerne, der lod hotellet vælge produkter i den ønskede sorte, børstede krom-overflade, der ovenikøbet er PVD-behandlet for særligt høj kvalitet.

Specialtilpasning med AXOR som partner

Ønsker kunden en endnu højere grad af specialtilpasning, kommer AXOR Signature i spil: AXORs service, der opfylder de mest forskellige individuelle ønsker til produkternes størrelse, overflade, mærkning og materialer. For Villa Copenhagen blev AXOR Signature relevant i de otte suiter, der er designet af smykkefirmaet Shamballa Jewels. Her ønskede designerne bag - Olga Krukovskaya, Mads Kornerup og Mikkel Kornerup – at produkterne på badeværelset lige som resten af suiten bar smykkefirmaets udtryk.

I samarbejde med AXOR blev der skabt armaturer med greb støbt som en dobbelt tordenkile, og med en rubin og en safir indarbejdet i grebene for at signalere henholdsvis koldt og varmt vand. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

For Villa Copenhagen blev AXOR Signature relevant i de otte suiter, der er designet af smykkefirmaet Shamballa Jewels. Her ønskede designerne bag - Olga Krukovskaya, Mads Kornerup og Mikkel Kornerup – at produkterne på badeværelset lige som resten af suiten bar smykkefirmaets udtryk.For Villa Copenhagen blev AXOR Signature relevant i de otte suiter, der er designet af smykkefirmaet Shamballa Jewels. Her ønskede designerne bag - Olga Krukovskaya, Mads Kornerup og Mikkel Kornerup – at produkterne på badeværelset lige som resten af suiten bar smykkefirmaets udtryk.Den charmerende bygning lige ved Københavns Hovedbanegård rummer 390 værelser, wellnessområde, cocktail- og vinbar samt tagterrasse med både swimmingpool og køkkenhave, alt designet med kvalitet og bæredygtighed i blandt andet forbrug og materialer for øje.Den charmerende bygning lige ved Københavns Hovedbanegård rummer 390 værelser, wellnessområde, cocktail- og vinbar samt tagterrasse med både swimmingpool og køkkenhave, alt designet med kvalitet og bæredygtighed i blandt andet forbrug og materialer for øje.AXOR kunne tilbyde specialtilpassede løsninger i form af f.eks. AXOR FinishPlus specialoverfladerne, der lod hotellet vælge produkter i den ønskede sorte, børstede krom-overflade, der ovenikøbet er PVD-behandlet for særligt høj kvalitet.AXOR kunne tilbyde specialtilpassede løsninger i form af f.eks. AXOR FinishPlus specialoverfladerne, der lod hotellet vælge produkter i den ønskede sorte, børstede krom-overflade, der ovenikøbet er PVD-behandlet for særligt høj kvalitet.

Send til en kollega

0.078