23948sdkhjf

Bytømreren til Klimafolkemøde og "Bæredygtige varebiler"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bytømreren A/S

Med fokus på Bytømrerens grønne omstilling, deltog entreprenør- og servicevirksomheden til det årlige ”klimafolkemøde” og messen ”Bæredygtige Varebiler” på Fyn.

Da det årlige klimafolkemøde og  messen ”Bæredygtige varebiler” løb af stablen i sidste uge, deltog Bytømrerens bæredygtighedskonsulent, Niklas Olesen. Møderne har til formål at bidrage med løsninger på klimakrisen og inspirere både borgere, beslutningstagere samt virksomheder til klimahandling.

For Bytømreren var specielt implementering af FN´s verdensmål i forretningsplaner, bæredygtigt byggeri og el-biler interessant. Det er netop her de, som entreprenør- og servicevirksomhed, konkret kan arbejde med tiltag i deres daglige forretningsgang.

”Til messen om bæredygtige varebiler, fik vi et godt indblik i nutidens muligheder indenfor el-varevogne og et kig ind fremtiden. En viden, der giver os mulighed for at kigge fremad og prioritere vores ressourcer i arbejdet med den løbende, grønne omstilling af vores bilpark på ca. 130  varerbiler.

På klimafolkemødet var det meget interessant at høre om træets rolle, som  værende et bæredygtigt byggemateriale, indenfor fremtidens byggeri. Der blev også afholdt en workshop om forankring af, de ellers lidt abstrakte, FN´s verdensmål. Målene blev konkretiseret i delmål, som virksomheder kan implementere i deres forretningsplaner” – Nicklas, bæredygtighedskonsulent i Bytømreren.

Bytømrerens grønne initiativer 
Med udgangspunkt i fire udvalgte FN verdensmål, arbejder Bytømreren allerede med implementering af bæredygtige og grønne initiativer. Bytømreren har bl.a. fokus på genbrug af IT-udstyr og affaldsmaterialer på byggepladser, og så kan man allerede se deres "grønne" el-biler rundt i bybilledet. 

Hos Bytømreren har vi øget fokus på bæredygtighed. Fokus på, hvordan vi som virksomhed kan bidrage til at nå regeringens mål om at reducere udledningen af CO2 med 70 % i atmosfæren - senest i år 2030.

Vi er klar over, at det er en enormt ambitiøs målsætning, så det er derfor også vigtigt, at vi hele tiden har fingeren på pulsen ift. den grønne omstilling. Det er vigtigt, så vi allerede nu kan arbejde med optimering af vores forretning, og så vi, som virksomhed, også kan bidrage til at nå regeringens mål – Simon Jæger, adm. direktør i Bytømreren.

Med mange gode indslag, gav dagene på messerne Bytømrerens bæredygtighedskonsulent masser af ”bæredygtig-guf” til at arbejde videre med - i arbejdet mod en mere bæredygtig fremtid indenfor byggebranchen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bytømreren A/S

Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Danmark
Bytømreren A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.502