23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et trin op

Efter en lang periode uden behandling fremstod en trætrappe i Søborg både slidt og misligholdt. Takket være en afslibning og oliering er trinene nu igen velholdte og pæne.

HØR MERE OM AFSLIBNING OG OLIERING AF GULVE – TRYK HER

Det kan ses, når vi slider på gulve og trapper af træ. Træet mister farve og bliver revnet og kedeligt. Netop det var sket hos VWR i Søborg, hvor en indvendig trætrappe helt havde mistet sit oprindelige udseende.

Først afslibning
Hos All Remove har vi årelang erfaring med behandling og forbedring af en lang række gulvtyper, herunder trægulve. Vi kender både teknikkerne og har maskinerne, der kan give det bedste resultat. Hos VWR i Søborg gav vores servicefolk derfor først gulvet en skånsom afslibning, så overfladen blev ensartet igen. 

Flottere udseende
Derefter blev trappetrinene behandlet med en olie, der gav træet sin glød tilbage og fik overfladen til igen at fremstå pæn og ren. Og med den rette pleje vil trappen også fremstå flot i lang tid fremover.

Men behandlingen drejede sig ikke kun om et flottere udseende. Olieringen styrker også træet og gør overfladen mere modstandsdygtig overfor smuds, spild og slidtage.

HØR MERE OM AFSLIBNING OG OLIERING AF GULVE – TRYK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047