23948sdkhjf

Beregn vand- og energibesparelser på badeværelset

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hansgrohe A/S

Vandspareberegneren fra hansgrohe fortæller, hvad det betyder for forbruget og pengepungen at skifte til en vandbesparende EcoSmart-håndbruser. Indtast kundens vand- og energipris og se, hvor meget der kan spares.

Når forbrugerne vælger nye produkter til hjemmet, er bæredygtighed en af de vigtigste faktorer,* og med de stigende energipriser og faldende temperaturer bliver det kun endnu vigtigere. Men kan det betale sig at investere i vand- og energibesparende produkter på badeværelset? Det er fokus i den aktuelle hansgrohe-kampagne #InTouchWithOurPlanet, hvor en intelligent vandspareberegner er det centrale værktøj.

Nemt at beregne sparepotentialet

hansgrohes vandspareberegner giver et overskueligt overblik over, hvad det vil betyde for miljøet og pengepungen at skifte til et vand- og energibesparende produkt. Vandspareprodukter fra hansgrohe er udstyret med den innovative EcoSmart-teknologi, som f.eks. sørger for, at de vandbesparende håndbrusere i gennemsnit kun bruger 8,5 liter vand i minuttet. Skønne stråletyper og innovative stråledyser udnytter den reducerede vandmængde særligt effektivt, så det lave vandforbrug ikke går ud over brusekomforten. Med kampagnen #InTouchWithOurPlanet sætter hansgrohe nu fokus på, hvordan man med små ændringer hurtigt kan sænke sit forbrug og sin CO2-udledning. Ved at skifte til en EcoSmart-håndbruser reducerer en familie på fire eksempelvis sit vandforbrug med hvad der svarer til ca. 262 fyldte badekar hvert år.

Mindre vand = mindre energi til opvarmning

Da det samtidig betyder, at mindre vand skal varmes op, sparer denne husstand årligt over 1.500 kWh energi – det svarer til otte procent af hjemmets samlede årlige energiforbrug. Dobbelt fornøjelse for pengepung og miljø: Uanset den lokale vandpris og om man varmer sit vand op med el, fjernvarme eller gas, kommer man til at spare et betydeligt beløb hvert eneste år. Dermed vil den nye EcoSmart-håndbruser have tjent sig selv hjem i løbet af få måneder. For en præcis beregning af sparepotentialet i kroner og øre kan man sætte sine egne aktuelle priser på vand og energi ind i vandspareberegneren og indtaste information om husstand og forbrug.

Alle hansgrohe-produkter skal være vandbesparende i 2030

”At nyde en skøn bruseoplevelse og samtidig spare vand, energi og penge – det er hansgrohe EcoSmart. 90 % af CO2-udledningen for et badeværelse finder sted i brugsfasen, så vi har koncentreret vores bæredygtige teknologi der, hvor den har størst effekt på miljøet og brugerne: i den daglige brug. Inden 2030 vil vi derfor omstille hele vores produktsortiment til vand- og energibesparende produkter. Vi sparer på vores mest værdifulde ressourcer og gør det muligt at nyde de skønneste øjeblikke med vand, også i fremtiden,” fortæller Thomas Leth, administrerende direktør i Hansgrohe Danmark og General Manager Nordics & Baltics.

Beregn sparepotentialet på www.hansgrohe.dk/intouchwithourplanet.

* Simon & Kucher (2021): Global Sustainability Study. Online: https://www.simon-kucher.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hansgrohe A/S

Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Danmark
Hansgrohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109