23948sdkhjf

Et frisk pust til ventilation af parkeringsanlæg!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemair A/S

Moderne ventilatorer, komponenter og et skræddersyet automatiseret parkeringsventilationssystem, uovertruffen i sin effektivitet. Opnå 80 % energibesparelse!

OPTIMERET TIL PLADSBESPARELSE
Systemairs impulsventilatorsystem erstatter parkeringskælderens kanalsystem, og impulsventilatorerne installeres i specifikke punkter, således at de optager mindre end 0,5% af loftsarealerne.

UALMINDELIGT EFFEKTIVT OG MED HØJ YDEEVNE
Takket være det intelligente automatiksystem, gør impulsventilatorsystemet det muligt at opnå en energibesparelse på op til 80%* sammenlignet med konventionelle løsninger.

*Sammenligning af CO-tilstand med nominel effekt af parkeringskælderens fraluftventilatorer.

ÈT SYSTEM. FLERE FORDELE
Systemair Green Ventilation system er udviklet til konstant at holde den optimale ydeevne i takt med at forholdene ændrer sig. Det kræver nøje planlægning og perfekt samspil mellem alle komponenter. For at sikre dette, tilpasses automatiksystemet, så det passer til lige præcis til den enkelte bygning og anvendelse. 

Læs mere om Systemair Green Ventilation: 

https://www.systemair.com/da/systemloesninger/parkeringsventilation/

Vi tilbyder support og rådgivning fra starten af dit projekt, og samarbejder med rådgivende ingeniører ved projektering. Kontakt os direkte via parkeringsventilation@systemair.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemair A/S

Ved Milepælen 7
8361 Hasselager
Danmark
Systemair A/S

Send til en kollega

0.094