23948sdkhjf

DM i Skills 2023 - Mød Mathias Fuhlendorff

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stiholt A/S

Mathias Fuhlendorff er den anden af vores to lastvognsmekanikere, som skal deltage til dette års DM i Skills i Fredericia.

Ligesom Frederik, har Mathias også været en del af Stiholt siden 2020, dog hos vores afdeling i Thisted.

Inden han kom i lære hos Stiholt, var han allerede et velkendt ansigt hos afdelingen, da han i sine yngre dage ofte var på besøg med sin far, som kører for et firma i Thisted.

I dag er han også ved at uddanne sig som lastvognsmekaniker på TECHCOLLEGE, hvor han forventes at modtage sit svendebrev i 2024.

Vi har taget en snak med Mathias forud for konkurrencen:

Hvordan føles det at blive indstillet til DM i Skills?
- Det er lidt angstprovokerende. Jeg har aldrig tænkt, at det var noget jeg skulle. Men jeg er taknemmelig for muligheden og det bliver en kæmpe oplevelse - så må man jo bare tage det oppefra og ned.

Hvad er det mest spændende at arbejde med?
''Jeg har som sådan ikke noget, jeg synes der er mere spændende end andet. Jeg kan godt lide, at arbejdet er så varierende. Man kan lave lidt af det hele, da man aldrig rigtig ved hvad dagen byder på.''

Hvorfor ville du være lastvognsmekaniker?
- Min far har altid kørt lastbil og siden jeg var helt lille, er jeg kommet herude hos Stiholt sammen med ham. Jeg har altid interesseret mig for lastbiler, så derfor ville jeg gerne noget indenfor det område.

Hvad ser du mest frem til ved konkurrencen?
- Klart de forskellige udfordringer og at få oplevelsen med sig. Det er jo en oplevelse, jeg kan have resten af livet - men man bliver nok lidt nervøs. Jeg læser lidt op på områderne hjemme og ellers er det bare at prøve sig frem og tænke logisk, så skal det nok lykkes.

Se mere til Mathias ude i højre side af indlægget.

Både Mathias og Frederik, som vi skrev om i et tidligere indlæg, deltager begge i Danmarksmesterskaberne d. 2/2 - 4/2 og der er gratis adgang for alle interreserede! Læs mere om arrangementet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stiholt A/S

Trafikcenter Sæby Syd 6-7
9300 Sæby
Danmark
Stiholt A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094