23948sdkhjf

Serviceleder Arne Kristiansen - 25 års jubilæum hos HP Byg

| Medlemsnyhed | Indrykket af HP Byg A/S

Den 13. juni 2014 kan serviceleder Arne Kristiansen (41), Græshedevej 40, Hjørring fejre 25 års jubilæum i den nordjyske entreprenørvirksomhed HP Byg A/S i Harken.

Arne Kristiansen blev ansat i 1989 som tømrerlærling og efter at have afsluttet sit uddannelsesforløb fortsatte han som tømrersvend. 1. januar 2007 blev Arne forfremmet til serviceleder. Som serviceleder i HP Byg har Arne Kristiansen det daglige ansvar for løsningen af en bred vifte af opgaver inden for vedligehold og små om- og tilbygningsopgaver hos såvel privat- som erhvervskunder.

HP Byg A/S er blandt Nordjyllands største bygningsentreprenører – indtil oktober 2014 med hovedsæde i Harken, afdelingskontor i Aalborg og et satellitkontor på Sjælland. I oktober i år samles de jyske afdelinger i nyt domicil på Ollerupvej i Aalborg.

HP Byg A/S varetager i dag alle former for byggeri og beskæftiger cirka 130 medarbejdere. Entreprenørvirksomheden udfører byggeopgaver i total-, hoved- og fagentreprise og mestrer med en stor stab af specialiserede håndværkere alle facetter af byggeprocessen. HP Byg A/S ejes af selskaberne KGH Holding, Grindsted A/S og Sobico A/S.

Arne Kristiansen afholder en intern reception i slutningen af juni for kolleger og inviterede gæster.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HP Byg A/S

Ollerupvej 8
9220 Aalborg Øst
Danmark
HP Byg A/S

Send til en kollega

0.109