23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Troldtekt fylder 75 år og er fyldt med nyheder

På TUN BYG 2010 præsenterer Troldtekt en række spændende redesigns af Troldtekt akustik, byder inden for i en lydabsorberende boks og fejrer 75-års jubilæum.

På TUN BYG 2010 præsenterer Troldtekt A/S PEFC-certificeret Troldtekt som en bæredygtig genopfindelse af træbetonklassikeren. Virksomheden viser samtidig en række spændende redesigns af Troldtekt akustik, byder inden for i en lydabsorberende boks og fejrer 75-års jubilæum. Det er nok de færreste 75-årige, der kan prale af at være forandringsparate og med på tidens tendenser. Men det er netop, hvad 75-års-jubilaren Troldtekt A/S er. På årets messestand kan man blandt andet opleve en bæredygtig nyhed i tråd med tiden, og se akustikpladen udsat for mødet med en visionær industriel designer.

PEFC-certificeret Troldtekt
Troldtekt akustik har som ét blandt ganske få byggematerialer opnået PEFC-certificering. Det skete den 20. oktober 2009. Mærket er forbrugerens garanti for, at træet i Troldtekt kommer fra bæredygtig skovdrift. PEFC står for ”Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes” og er verdens største skovcertificeringssystem. Ikke alene de råvarer, der indgår i produktionen af det mærkede træbeton, men selve produktet Troldtekt har opnået PEFC-certificering.

Forandring fryder
I foråret 2009 indgik Troldtekt A/S et samarbejde med Anne Stensgaard, som studerer til industriel designer. Hun er uddannet glaspuster og ville bruge sit æstetiske udtryk og sin formbevidsthed i arbejdet med træbeton. Anne Stensgaard fik 12 for opgaven Form og Træbeton mens Troldtekt fik en række nyskabende designs. En del af dem kan man opleve på TUN BYG 2010.

Stilheden taler for sig selv
Troldtekt er kendt og anerkendt for sine lydabsorberende egenskaber, og på messestanden i år kan man opleve hvorfor. Troldtekt A/S byder indenfor i en boks beklædt med Troldtekt akustik, så man på egen krop kan høre lyden af stilhed.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om PEFC-certificeret Troldtekt eller de andre nyheder, Troldtekt A/S præsenterer på messen, kan du besøge www.troldtekt.dk .

Troldtekt A/S
Sletvej 2 A
8310 Tranbjerg J
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45810011
P nummer: 1011753120

Send til en kollega

0.064