23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det Eneste Brandjalousi Afprøvet for Brand i Danmark

Kronborg Sikrings Brandjalousi er det eneste jalousi, der er afprøvet for brand I Danmark og faktisk også det senest afprøvede Brandjalousi i hele Europa.

Afprøvningen af Kronborg Sikrings Brandjalousi er foretaget ved DBI – Dansk Brandteknisk Institut. DBI arbejder for at skabe optimale sikringsforhold i tæt dialog med både myndigheder, organisationer og erhvervsliv. Som Danmarks videncenter for sikring og brandsikkerhed hjælper DBI med at opnå et sikkerhedsniveau, der opfylder kundernes behov og ikke mindst myndighedernes krav.

Kronborg Sikrings Brandjalousi er af meget høj kvalitet og lever dermed op til op til de Europæiske godkendelsesstandarder - Dansk Prøvningsrapport kan fremsendes.

Et brandjalousi giver brandsikring og tyverisikring i ét, og det fungerer som fleksibel brandadskillelse i åbninger, hvor der er minimal plads. Ud over at være flammemodstandsdygtigt, sikrer brandjalousiet også mod varmegennemstrømning. Kan praktisk benyttes til daglig betjening og sikring, i f.eks. storkøkkener og kantiner. Brandjalousiet er meget let at integrere.

Vil du vide mere, så besøg os på www.kronborg-sikring.dk.

Kronborg Sikring
Marøgelhøj 7
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19510093
P nummer: 1001073491

Kontaktperson

Thomas Holst Hansen
Salg / Marketing
+45 87431211 thomas@kronborg-sikring.dk

Send til en kollega

0.046