23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev køleeffekt på Nordbygg-messen

Condair udstiller d. 1.-4. april på den svenske messe Nordbygg for at fremvise vores adiabatiske køle- og befugtningssystem, som vi har haft stor succes med i Sverige gennem de seneste 20 år. Vi står klar til at rådgive dig.

90% energibesparelse med adiabatiske løsninger til industrien
Condair tilbyder en gratis gennemgang af de muligheder der findes med den adiabatiske befugtning og køling ude hos kunden, og gennemgår både de ventilationstekniske såvel som de produktionsmæssige fordele med denne løsning. Condair har udviklet beregningsværktøjer, som kan beregne kunders individuelle muligheder for besparelser på både ventilation, varme, køl og vand.

En god investering
”Mange kunder, leverandører og konsulenter får ikke lavet de fornødne energiberegninger på både eksisterende og nye ventilationsprojekter. Condair tilbyder meget korte payback-tider ved brug af adiabatiske anlæg. Desuden er der penge at spare på selve hardwaredelen, som er den investering der skal gøres her og nu, men hvor energien hele tiden skal betales fremadrettet”, fremhæver Ib Kjærside, Condair.
Virksomheder som Ericsson, Volvo, Facebook, Tarkett, V-Tab, Strålfors og IKEA er blot et lille udpluk af vores referencer, der nyder gavn af de mange fordele, som Condair kan tilbyde.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.047